Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

PROTECTOR BOOTIE – koiran tossut

30,95 

Non-stop dogwear Protector tossut ovat kestävät ja ne suojaavat tassuja karkeilta pinnoilta, lasinsiruilta, suolalta ja kuumalta asvaltilta. Nämä tossut on valmistettu 5-tason viiltosuojatusta materiaalista ja lisäksi pinnoitettu nitriilikumilla. Kumi tekee tossuista vettähylkivän ja tossut pitävät hyvin myös liukkailla alustoilla.

Kuvaus

Non-Stop PROTECTOR BOOTIE – koiran kumitossut 4 kpl/paketti
Non-stop dogwear Protector tossut ovat kestävät ja ne suojaavat tassuja karkeilta pinnoilta, lasinsiruilta, suolalta ja kuumalta asvaltilta.
Nämä tossut on valmistettu 5-tason viiltosuojatusta materiaalista ja lisäksi pinnoitettu nitriilikumilla. Kumi tekee tossuista vettähylkivän ja tossut pitävät hyvin myös liukkailla alustoilla.

Tossujen sisäpinnalla ei ole saumoja, jotka voisivat hiertää tassuja. Tossut kiinnitetään joustavalla, mutta napakalla tarranauhalla, jolloin ne pysyvät paremmin jalassa.
Tossut on kehitetty alunperin valjakkoajoon ja vaelluksille, mutta ne soveltuvat erinomaisesti kaikille koirille, jotka tarvitsevat suojan anturoilleen.

Pesuohje: 40 astetta, normaali pesu

Koot (rotuesimerkit ovat suuntaa antavia):

XS-koko tassun leveys n. 3-4,99 cm
S-koko tassun leveys n. 5-5,99 cm (esim. bretoni, pieni bordercollie)
M-koko tassun leveys n. 6-6,99 cm (esim. australianpaimenkoira)
L-koko tassun leveys n. 7-7,99 cm (esim. irlanninsetteri, saksanseisoja)
XL-koko tassun leveys n. 8-9 cm (esim. saksanpaimenkoira)
2XL-koko tassun leveys n. 9-10 cm

Miten valitsen oikean koon ?

Koko valitaan tassun leveyden mukaan. Mittaa koirasi käpälän leveimmästä kohtaa sen ympärysmitta, niin että koira seisoo (eli että tassulla on painoa). Jaa tämä mitta kahdella ja vertaa tossujen leveyteen. Ota huomioon, että koiran etutassut ovat usein leveämmät kuin takatassut. Rajatapauksissa valitse mieluummin isompi tossu (koiran tassulla täytyy olla tilaa leventyä askeltaessa). Vinkki: jos sinulta ei löydy taipuisaa mittanauhaa, käytä koiran tassun ympäryksen mittaamiseen esim. narua ja tavallista viivotinta.
(Kuvista löydät mittausohjeen)

Video URL
https://youtu.be/VmxEWbxCCXI

Tekniset tiedot:

Viiltokestävyys: luokka 5
Lävistyskestävyys: luokka 2
Joustava tarranauha
40% polyeteeni
15% nylon
10% polyesteri
10% lasikuitu
5% spandex
20% nitriittikumi
4kpl/ paketti

Pakkauksessa 4 tossua.

Lisätiedot

Valmistaja

Non-Stop Dogwear

KOKO

XS, S, M, L, XL, XXL