Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

FREEMOTION 5.0 VETOVALJAS Pinkki-Harmaa

95,90 

Non-stop dogwear Freemotion 5.0 on säädettävä vetovaljas koiralle. Ergonominen muotoilu tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi.

Kuvaus

Non-Stop Dogwear Freemotion harness 5.0 vetovaljaat pinkki-harmaa

Päivitetty versio myydyimmistä koiran vetovaljaistamme.

Non-Stop Freemotion 5.0 vetovaljas on ergonomisesti muotoiltu, säädettävä vetovaljas koiralle. Hyvin istuva laadukas valjas on tärkeä koiran suorituskyvyn ja loukkaantumisten ennaltaehkäisyn kannalta. Tavoitteena on ollut kehittää valjas, jonka avulla koirasi voi käyttää koko potentiaalinsa vetämiseen, Tämä valjaan päivitetty versio on vuosien kokemuksen ja testauksen tulos.

Non-stop dogwear Freemotion 5.0 on säädettävä vetovaljas koiralle. Ergonominen muotoilu tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi.

Non-stop dogwearin alkuperäisen valjaan on kehittänyt, testannut ja sitä käyttävät maailman parhaat valjakkourheilijat koirahiihdossa, koirajuoksussa, koirapyöräilyssä, mutta se toimii erinomaisesti kaikilla aktiivisilla koirilla. Sitä voidaan käyttää myös vaikkapa Kicksparkilla potkukelkkaillessa.

Tässä Freemotion valjaan päivitetyssä versiossa on klassinen Y-muotoinen kaula-aukko, jonka ansiosta koiran etujalat ja lavat pääsevät liikkumaan vapaasti ja hengitystiet pysyvät vapaana. Kaula-aukko on pehmustettu , jotta se pysyy hyvin paikoillaan ja on tukeva. Tämä koiran vetovaljas on suunniteltu erityisesti vetolajeihin, joissa veto tulee ylempää kuin koiran selkä, kuten koirajuoksuun, koirapyöräilyyn ja koirahiihtoon. Vetovoima jakautuu tasaisesti koiran vartalolle aiheuttamatta painetta sen selkärankaan.

Kaikki kankaat on valittu huolella niin, että ne ovat kestäviä ja tuntuvat mukavilta. Valjaan sisäkangas on hellävarainen koirasi turkille. Kovia reunoja ei ole ja jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa.

3M™ heijastimet auttavat koiraasi näkymään pimeässä. Freemotion 5.0 vetovaljaat on varustettu heijastinlenkillä*, jonka avulla voit nähdä, kuinka koirasi liikkuu myös pimeässä. Turvavalo (ei sisälly tuotteeseen) voidaan kiinnittää tähän silmukkaan näkyvyyden lisäämiseksi.

Non-stop dogwearin Freemotion 5.0 valjaan laajan kokovalikoiman ja hyvien säätömahdollisuuksien ansiosta valjas sopii useimmille koirille.

Mittausohjeen löydät tuotekuvista.

*Se ei kestä koiran talutusta, talutus heijastinlenkistä voi vahingoittaa tuotetta.

https://www.youtube.com/watch?v=bAWVXv3kp40

Tämä vetovaljas on varastovalikoimassa kahdessa värissä: oranssi/musta ja pinkki/musta

Tekniset tiedot:
– Päälykangas: N/100D TRIPLE RIP R/S PCO PU 60″
– Sisäkangas: Ripstop Nylon
– Pehmuste: suljettua solumuovia
– Nauha: Nylon
– Soljet: Duraflex® Hypalon vahvikkeet
– 3M™ heijastimet

Väri: pinkki/harmaa
Koot: 3-9
Pesuohje: Konepesu korkeintaan 30 asteessa. Ei rumpukuivausta.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

Non-Stop Dogwear

KOKO

5, 6, 7, 8, 3, 4, 9

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja