Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

KLICKFIX BIKE ANTENNA – vetoadapteri koirapyöräilyyn

89,90 

Varastossa

Kuvaus

Non-stop KlickFix-vetoadapteri on suunniteltu pyöräilyyn koiran kanssa ja estämään vetonarua sotkeutumasta polkupörän renkaaseen.

KlickFix -vetoadapteri on helppokäyttöinen ja turvallinen apuväline koiran kanssa pyöäilyyn. Adapterin saa kiinnitettyä ohjaustankoon kätevästi muutamalla ruuvilla. Antenniosa kiinnitetään ja irrotetetaan ohjaustangon KlickFix-adapterista kätevästi napin painalluksella.
Pyöräilystä tulee huomattavasti turvallisempaa, kun koiran on kytketty pyörään ja pyöräilijän kädet ovat kokonaan vapaana pyörän hallintaan. Tasapainon pitäminen on helpompaa ja vaihtuviin tilanteisiin reagoiminen helpottuu.

Antennin kierrejousi mahdollistaa antennin myötäilyn sivusuunnassa kun koiran juoksulinja poikkeaa pyöräilijän linjasta. Vetourheilussa tulisi käyttää aina joustavaa vetoliinaa. Kierrejousella varustettu antenni ja joustava liina vaimentavat nykäisyjä ja helpottavat tasapainon pitämistä. Antenni-tyyppisellä kiinnityksellä koiran olisi hyvä osata kulkea pyörän edellä ja pyrkiä eteen päin, mieluiten niin että koira vetää liinasta ”löysät pois”. KlickFix on pyöräilyharrastajille tuttu ja helppo standardijärjestelmä, jonka avulla pyörään saa kinnitettyä erilaisia tarvikkeita.

Kevyttä alumiinia
Ohjaustankoihin, joiden halkaisija on 22-26mm tai 31.8mm
Pituus: Bike Antenna 49cm, adapteri 7cm
Paino: 265 g

Huom! Antennia ei ole suunniteltu vetoliinan kiinnittämiselle, vaan koira tulee aina kiinnittää vetoliinalla pyörään ja vetoliina vain kulkee adapterin silmukan kautta.

Lisätiedot

Paino 0,41 kg (kilogramma)
Valmistaja

Non-Stop Dogwear

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja