Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Ajankohtaista

Saksanpaimenkoiraliitto ry ja Koiranurkka yhteistyössä

Koiranurkka ja Saksanpaimenkoiraliitto ry ovat alkuvuodesta solmineet yhteistyösopimuksen, tästä yhteistyöstä tekee erityisen se, että saksanpaimenkoirat ovat kuuluneet omaan elämääni yli kolmenymmenen vuoden ajan.
Saksanpaimenkoiraliitto tarjoaa jäsenistölleen paljon erilaista toimintaa ja tietoa.  www.spl.fi

Meidät löydät jatkossa myös monista liiton tapahtumista.

Ensimmäsenä luvassa kevätleiri Imatralla 13-14.4.2024

Marraskuussa pentukurssia tulossa !

Harrastajan pentukurssi on tarkoitettu palveluskoiralajeihin tähtääville koirakoille. Kurssilla keskitytään erityisesti motivaation ja yhteistyön rakentamiseen jokainen koirakko yksilöllisesti huomioiden. Lisäinfoa voi kysellä sähöpostitse tai soittamalla 0400250333 / Sari

Lajityypillistä ja terveellistä ruokaa koirasi parhaaksi !

VOM og hundemat
VOM-sarjan tuotteet ovat Norjassa valmistettuja raakaruokia. Käytetyt raaka-aineet tulevat ainoastaan norjalaisilta toimittajilta. Kyseiset toimittajat on tarkastettu ja hyväksytty myös ihmisten ruoka-aineiden toimittajiksi.
Tuotannossamme käyttämämme raaka-aineet ovat peräisin kanasta, naudasta, porsaasta, lampaasta, lohesta ja munista. Kaikki Vom og Hundemat -sekoitukset sisältävät vitamiineja ja mineraaleja, joilla varmistamme koiran päivittäisen vitamiini- ja mineraalitarpeiden täyttymisen.
Tuotteet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi täysravintona yksistään tai kuivaruuan lisänä. Löydät tuotteet täältä: VOM og Hundemat tuotteet
Koiranurkan testiryhmä suosittelee VOM koiranruokaa varauksetta yli 10 vuoden kokemuksella !

Autamme mielellämme teille sopivan tuotteen valinnassa !

JUHANNUS 2023

Verkkokauppaan keskiviikkona 21.6.2023 tulleet tilaukset käsitellään vielä ennen juhannusta, myöhemmin tulleet tilaukset käsitellään juhannuksen jälkeen maanantaina 26.6.2023.

Hyvää ja turvallista Juhannusta kaikille, huolehtikaa toisistanne !

KOIRANURKKA IMATRALLA helatorstaina 18.5.2023

KOIRANURKKA IMATRALLA helatorstaina – tuu päivittämään kamat treenikautta varten🤩
🐾Varmista, että saat just sen oikeen pallon/patukan – koko valikoima ennakkotilauksella ilman toimitusmaksua verkkokaupasta 15.5 mennessä www.koiranurkka.fi, valitse kassalla nouto myymälästä ja lisää kommentti ”toimitus SPL-Imatra tapahtumaan” tai soittamalla 0400 250333
🐾Tartu hetkeen – mukana valikoima kauden suosikkituotteita ja kivoja tarjouksia.
Ja hei, jos sulle tulee mitä tahansa kysyttävää aiheeseen liittyen-soita😊

HUHTIKUUN PENTUKURSSI

Huhtikuun pentukurssi alkaa 3.4.2023 Kurssi on tarkoitettu koiraharrastajille, joilla on tavoitteena palveluskoirakokeeseen osallistuminen.

KOIRANURKAN KURSSIT

Koiranurkan ensimmäiset kurssit pyörähtivät käyntiin Tammikuussa. Iloksemme saimme huomata, että niille on tarvetta. Kurssit täyttyivät pikavauhtia. Ensimmäinen kurssi palveluskoirien tottelevaisuuskurssi on jo saatu päätökseen, pentukurssi ja tottelevaisuuden alkeet ovat parhaillaan käynnissä. Samoin palveluskoirien tottelevaisuuden jatkokurssi.

Asiakkailta saatu palaute on vahvistanut päätöksen siitä, että kursseja tullaan järjestämään jatkossakin. Kevään kursseja onkin kyselty ja niitä suunnitellaan parhaillaan. Uusia kursseja julkaistaan maaliskuun aikana, pysy kuulolla!