Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

YRITYS

YRITYS

Koiranurkka on koiratarvikkeiden ja -ruokien erikoisliike Ristiinassa, Saimaan rannalla. Koiranurkka on toiminut jo lähes 10-vuoden ajan erilaisia koiraihmisiä ja -harrastajia palvellen.

Tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti ja otammekin mielellämme vastaan toiveita ja vinkkejä laadukkaista, toimivista tuotteista. Koiratarvikkeiden ja ruokien lisäksi valikoimasta löytyy joitakin ruokia ja tarvikkeita myös kissoille. 

🐾  Minulle koirat ovat elämäntapa, enkä osaa kuvitella elämää ilman koiria.
Niiden kanssa yhdessä tekeminen on se juttu mistä saan eniten iloa ja voimaa arkeen. Parasta on, kun näen iloisen ja itsevarman koiran työskentelevän omassa leipälajissaan.

🐾  Koiranurkan valikoima on muotoutunut vuosien saatossa kertyneiden kokemusteni pohjalta aktiivisesta koiraharrastuksesta ja kasvatustoiminnasta. Halusta tarjota omille koirilleni vain parasta.

🐾 Koiranurkka onkin erikoistunut työ- ja käyttökoirien tarvikkeisiin. Valikoimasta löytyy toki myös paljon tarvikkeita ja leluja ihan kaikille koirille !

🐾 Laadukas ruoka kuuluu jokaisen koiran perustarpeisiin, meiltä löydät ratkaisut tähänkin, olipa kyse raakaruuasta tai nappulasta.

Koiramaisin terveisin,
Sari

Yhteystiedot

Koiranurkka.fi ( Y-1093193-3 )

Postiosoite:
Haikolantie 160b, 52300 Ristiina

MYYMÄLÄ :
Brahentie 1, 52300 Ristiina

AVOINNA 1.1.2024

Maanantai 11-18

Keskiviikko 11-18

Perjantai 11-18

Muulloin sopimuksen mukaan.

Koiranurkka
Tuotearvostelu4.94 / 5
17 arvostelua