YRITYS

Koiranurkka on pieni koiratarvikkeita ja ruokia myyvä kauppa Ristiinassa, Saimaan rannalla. Koiranurkka on toiminut jo lähes 10-vuoden ajan erilaisia koiraihmisiä ja -harrastajia palvellen.

Verkkokaupan tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti ja otamme mielellämme vastaan toiveita ja vinkkejä laadukkaista, toimivista tuotteista. Koiri
atarvikkeiden ja ruokien lisäksi valikoimasta löytyy joitakin ruokia ja tarvikkeita myös kissoille. Koiranurkka järjestää myös erilaisia kursseja ja tapahtumia.

🐾  Minulle koirat ovat elämäntapa, enkä osaakkaan kuvitella elämää ilman koiria.
Niiden kanssa yhdessä tekeminen on se juttu mistä saan eniten iloa ja voimaa arkeen. Parasta on, kun näen iloisen ja itsevarman koiran työskentelevän omassa leipälajissaan.

🐾  Koiranurkan valikoima on muotoutunut vuosien saatossa kertyneiden kokemusteni pohjalta aktiivisesta koiraharrastuksesta ja kasvatustoiminnasta. Halusta tarjota omille koirilleni vain parasta.

🐾 Koiranurkka onkin erikoistunut työ- ja käyttökoirien tarvikkeisiin. Valikoimasta löytyy myös paljon tarvikkeita ja leluja ihan kaikille koirille !

🐾 Laadukas ruoka kuuluu jokaisen koiran perustarpeisiin, meiltä löydät ratkaisut tähänkin, olipa kyse raakaruuasta tai nappulasta.

Käy tilaamassa tästä Koiranurkan uutiskirje ja kuulet, mitä kaikkea meillä tapahtuu!

https://mailchi.mp/cc564d0eefaa/koiranurkkafi

Koiramaisin terveisin,
Sari

Yhteystiedot

Koiranurkka.fi ( Y-1093193-3 )

Postiosoite:
Haikolantie 160b, 52300 Ristiina

MYYMÄLÄ :
Brahentie 1, 52300 Ristiina

AVOINNA :

Keskiviikko 13-18
Perjantai 13-18

Muulloin sopimuksen mukaan.
puh: +358 400 250 333 / Sari
info@koiranurkka.fi