Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

KOIRATARHAT

Jämpti -koiratarhaelementeistä voidaan koota helposti ja nopeasti siisti ja kestävä koiratarha. Valitse sopivankorkuiset ja -väriset koiratarhaelementit

Sopiiko pihaasi ja sinun sekä koirasi tarpeisiin parhaiten kuumasinkityt koiratarhaelementit, vai haluaisitko kenties valita maalatun tarhan? Elementit soveltuvat koiratarhan rakentamisen ohella myös esim. pihan aitaamiseen. Tarhaelementeistä kokoat tarhan vaikka rinnemaastoon, sillä elementit on näppärä porrastaa. Kalteritarha on myös mielenkiintoinen vaihtoehto varsinkin kiipeileville koirille. Valikoimissamme on myös taloudellinen Jämpti Eco -tarha. Lisävarusteilla koiratarhaelementeistä valmistetun tarhan voi muokata yksilöllisesti juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro – ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti-koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin eivät kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta.

Näytetään tulokset 1–16 / 31