Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

SULAVESI 2,6 l lämmitettävä juomakuppi

129,00 

Sulavesi lämmitettävä juomakuppi 2,6 l Tukeva, lämmitettävä juoma-astia koirille ulkotarhaan. Suomessa valmistettu Sulavesi-juomakuppi pitää koirasi juomaveden sulana kovallakin pakkasella.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

SulaVesi Lämmitettävä Koiran Juomakuppi 2,6 L

Hyvästit jäätäville vesikipoille innovatiivisen SulaVesi Lämmitettävän Koiran Juoma-astian myötä!
Älykkään teknologian avulla tämä talven välttämättömyys varmistaa, että ulkoilevalla nelijalkaisella ystävälläsi on aina pääsy sulan veden ääreen, jopa kylmimmillä ilmoilla.
Juomakuppi on suunniteltu käytön helppoutta ajatellen, itsesäätyvä sulanapitovastus poistaa tarpeen monimutkaisille termostaateille ja tuotteen käyttöönotto onistuu hetkessä.

Tukeva betoninen ulkokuori on kestävää eikä koira pääse kaatamaan tai kuljettelemaan kuppia.

Sulavesi –juoma-astiat valmistetaan Suomessa ja sillä on voimassaoleva CE-merkintä. Mitat on huolellisesti optimoitu sopimaan kaikenkokoisille lemmikeille. Kompakti design ja helppo puhdistettavuus tekevät tuotteesta oivallisen kaikenkokoisille karvaisille ystäville.

Asennus:
Aseta juoma-astia tasaiselle alustalle suojamaadoitetun pistorasian lähelle. Käytä vain suojamaadoitettua pistorasiaa varmistaaksesi turvallisen käytön.

Sähköliitäntä:
Kytke valovirtapistoke suojamaadoitettuun pistorasiaan. Älä käytä jatkojohtoja tai sovittimia, jotka voivat heikentää sähköturvallisuutta.

Materiaalit:
Ulkokuori on valmistettu kestävästä betonista, sisäkuori on turvallista elintarvikekäyttöön tarkoitettua muovia.

Sähköjohto:
Suojele sähköjohto koiran ulottumattomiin estääksesi tahattomat vauriot. Tarkista säännöllisesti johdon kunto ja vaihda se tarvittaessa.

Tekniset tiedot:

Jännite230 V AC, 50 Hz
Käyttölämpötila -40 °C…+65 °C
Teho 40 W
Kuminen liitäntäjohto H05RN-F, 3 x 1,0 mm², 2 m
Suojaluokka IP44
Astian ulkomitat halkaisija n. 270 mm x korkeus n. 150 mm
Paino n. 10 kg
Tilavuus 2,6 l
Valmistusmaa: Suomi.
Varmista, että karvainen ystäväsi pysyy hyvin juotettuna ja terveenä koko talven ajan SulaVesi Lämmitettävän Koiran Juoma-astian avulla – täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta, kestävyyttä ja suomalaista laatutyötä.

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Valmistaja

SULAVESI

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja