Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

CANIX BELT Juoksuvyö

87,90 

Uusi Non-stop dogwear CaniX Belt –juoksuvyö vie juoksemisen koirasi kanssa aivan uusiin ulottuvuuksiin.. CaniX Belt –juoksuvyön ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaista juoksutekniikkaa.

Kuvaus

Uusi Non-stop dogwear CaniX Belt –juoksuvyö vie juoksemisen koirasi kanssa aivan uusiin ulottuvuuksiin..

CaniX Belt –juoksuvyön ainutlaatuinen rakenne takaa selkäsi hyvinvoinnin ja auttaa ylläpitämään oikeanlaista juoksutekniikkaa. Tämä on todella tärkeää paitsi terveydelle myös suorituskyvylle. Vyö on valmistettu täyttämään kaikki kilpailusäännökset. Non-stop Dogwear CaniX Belt on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden koirajuoksijoiden kanssa kaiken tasoisille koirajuoksijoille, niin kilpailuihin kuin joka päiväiseen lenkkeilyynkin. Mainio apuväline myös omistajalle, jonka koira vetää – vyön avulla vedon saa jaettua mukavammaksi selälle ja kädet saa vapaaksi liikkumaan kävelyn tahdissa normaalissa ristiliikkeessä, jolloin on mahdollista ottaa vaikka kävelysauvat lenkille mukaan.

Vetovyön uusi hengittävä materiaali tekee CaniX Beltistä miellyttävän käyttää kaikissa lämpötiloissa. Lika tai jää eivät ole ongelma – kevyet alumiinilukot ovat kestäviä ja nopeasti avattavia kaikissa olosuhteissa. CaniX-vyön vetonarun kiinnitystä varten oleva lukko pääsee liukumaan sivuttain vyön etuosassa, tämä helpottaa juoksemaan samassa linjassa koirasi kanssa. Kiinnityslukko on äärimmäisen kevyt ja kestävä karabiinihaka, jossa on ruuvisulku jolla haan saa tarvittaessa lukittua.

CaniX Belt vetovyö on helppo säätää hyvin istuvaksi ja sitä on saatavana kolme eri kokoa: S,M ja L. Vyön takaosassa on spandex-tasku jos haluat ottaa mukaan puhelimesi, avaimet tai jotain pientä purtavaa. Taskun koko noin 9 x 16 cm.

Vyö painaa vain 280 grammaa ja on siten käyttäjälle lähes huomaamaton. Vyössä on alumiininen kierrelukko johon on helppo kiinnittää Bungee leash –vetonaru. CaniX Belt on uusi, parannettu versio tutusta Running Belt -juoksuvyöstä.

https://www.youtube.com/watch?v=zRnfGBAd_0A

* Hengittävä: Innovatiivinen mesh-materiaali on sekä kestävää että hengittävää.
* Sivuttain liukuva hihnankiinnityslukko helpottaa tasapainon säilyttämistä, kun koirasi ei vedä suoraan.
* Kevyt lukko ei heilu häiritsevästi juostessa, lukko on myös lujuustestattu vetämällä sillä autoa.
* Kaksi kokoa ja reilut säädöt sekä vyötärölllä että jalkaremmeissä, voit säätää myös vyötäröremmin ja jalkaremmien välisten hihnojen pituutta, jotta saat itsellesi sopivan optimaalisen vetopisteen.
* Vetoremmin säädöissä on silikonikerros kiinnityspisteissä, jotta se ei liu’u vedossa.
* Kestävät soljet saa auki helposti ja nopeasti mutta ne kestävät myös paljon voimaa.
* Tasku tavaroille.

KOOT:

Valitse oikea koko vyötärön ympärysmittasi mukaan.

S-koko 50 cm – 82 cm
M-koko 82 cm – 104 cm
L-koko 94-114 cm

Lisätiedot

Valmistaja

Non-Stop Dogwear

KOKO

S, M, L