Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Touring bungee leash – Joustohihna

31,90 48,90 

Tämä hihna on tarkoitettu koiran taluttamiseen lenkillä tai esimerkiksi vaelluksilla. Talutushihnassa on integroituna jousto, joka pehmentää nykäisyt.

Non-Stop Dogwear tuotteet tilattavissa myös tilaustuotteena. Non-Stop Tilaustuotteet, lähetetään normaalisti 4-30 arkipäivän kuluessa.

Kuvaus

Touring Bungee leash koiran talutushihnassa on integroituna joustava osa, joka pehmentää nykäisyt.

Tämä hihna on tarkoitettu koiran taluttamiseen lenkillä tai esimerkiksi vaelluksilla. Talutin sopii kaikenrotuisille koirille, koska sitä on saatavana neljässä eri koossa. 3M heijastinnauhat takaavat hyvän näkyvyyden ja kevyt alumiinilukko takaa helpon kiinnityksen. 23 mm levyisisssä hihnoissa on kierrelukko, joka estää talutinta kietymästä kävelylenkin aikana.. Touring bungee soveltuu myös vetolajeihin silloin kun et vaadi vetoliinalta maksimaalista elastisuutta.

PITUUS ( VENYTETTY) LEVEYS LUKKO SOPIVA
3,8 m 2,3 cm Alumiininen kierrelukko Iso/keskikokoinen rotu
2,8 m 2,3 cm Alumiininen kierrelukko Iso/keskikokoinen rotu
2,8 m 1,3 cm Alumiininen lukko Keskikokoinen/pieni rotu
2 m 1,3 cm Alumiininen lukko Pieni rotu

Non-Stop Dogwear tuotteet tilattavissa myös tilaustuotteena. Non-Stop Tilaustuotteet, lähetetään normaalisti 4-30 arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme asiakkaalle jos toimitus viivästyy.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

Non-Stop Dogwear

KOKO

2 m 13 mm, 2.8 m 13mm, 2 m 23 mm, 2.8 m 23 mm, 3.8 m 23 mm

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja