Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

GOTO1 VETOVALJAAT KOIRILLE

62,90 

Kuvaus

Goto1-valjaat ovat täydellinen valinta, kun koiran ja omistajan harrastuksiin kuuluu valjakkoajo, skijoring, bikejoring tai canicross – lajit, joissa vetopiste on koiran selkälinjan yläpuolella. Vetovaljaiden kanssa vetämisestä aiheutuva paine jakautuu tasaisesti koiran keholle, eivätkä rajoita koiran lapojen ja olkavarren liikettä.

Goto -valjaiden materiaali on kevyt, pehmeä ja liikkeessä taipuisa, minkä vuoksi se tuntuu lähes huomaamattomalta koiran päällä.

Kotimainen GOTO Sportwear valmistaa varusteita aktiivisille koirille kierrätysmateriaaleista ja visiona onkin puhdistaa meri muovijätteestä yksi valjas kerrallaan.

SEAQUAL® -materiaalin polyamidi on uudelleentuotettu kalaverkoista ja polyesteri muovipulloista. Valjaiden sisältämä vaahtomuovipehmike on ECO-vaahtomuovia.

SEAQUAL Initiative on uniikki maailmanlaajuinen yhteisö, jossa kansalaisjärjestöt, kalastajat ja paikallisviranomaiset yhteistyössä puhdistavat ja keräävät jätettä ja roskaa rannoilta, merenpohjasta ja joista. Jäte lajitellaan materiaaleittain ja tuotetaan uudeksi kierrätysmateriaaliksi (Upcycled Marine Plastic). Näistä materiaaleista valmistetaan mm. GOTO Sportwear -tuotteita, jotka valmistetaan Euroopassa.

Värit
Sisäpuoli pinkki, turkoosi tai oranssi | Ulkopuoli musta
Heijastavat yksityiskohdat

Koot, mitat ja pukeminen

Mittaa koirasi napakalla mitalla, niin sanotusti turkin alta, etsiessäsi sopivaa kokoa. Mittaa kaulanympärys mahdollisimman alhaalta, läheltä rintaa ja rinnanympärys heti etujalkojen takaa. Selän pituus mitataan niskasta hännäntyveen.

Vetovaljaat puetaan koiran päälle pään yli vetämällä ja niiden kuuluu tuntua napakalta. Etujalat sujautetaan rintaremmin molemmin puolin ja valjaat vedetään tiukaksi vetolenkistä. Valjas säädetään sopivan napakaksi kiristysremmillä, jotta se istuu tukevasti koiran päällä. Oikein istuvan vetovaljaan hihnan kiinnityspiste tulee pidemmälle, kuin koiran selkä.

Vetovaljaiden istuvuus sovitetaan aina vedossa. Kun valjas on sopiva, kainaloiden taakse jää vedossa pieni tyhjä tila. Valjaiden ollessa löysänä kaulaosan yläosaan ei saa mahtua enempää kuin kaksi sormea. Kaula-aukon alareunalta tunnusteltaessa etusormella kohtisuoraan, tulisi tuntua koiran rintalastan yläreuna. Mahdollinen ylimääräinen kaulanahka vedetään kaula-aukon alta pois.

Koko Kaulanympärys Rinnanympärys
M 43-55 cm 56-74 cm
L 53-75 cm 72-90 cm
XL 68-89 cm 80-100 cm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

GOTO Sportwear

VÄRI

Oranssi, Pinkki, Turkoosi

KOKO

M, L, XL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja