Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

BioThane

Alkuperäinen Bio Thane on patentoitu tuotemerkki. BioThane on ainutlaatuinen materiaali joka on kehitetty kovaan ja vaativaan käyttöön. Yhdysvaltojen armeija käyttää sitä sen äärimmäisen kestävyyden ja huippuominaisuuksien vuoksi.

BioThane kestää pakkasta jopa -40C, ei jähmety pakkasella eikä se ime kosteutta, joten se sopii erinomaisesti koirien taluttimiin ja treeniliinoihin.

BioThane on nahan tuntuinen ja näköinen materiaali, mutta ei vaadi säännöllistä huoltoa. Puhdistuu kostealla liinalla pyyhkimällä tai vesihanan alla.

Nauhan pinta on päällystetty PVC/TPU-pinnoitteella ja nauhan sisällä kulkee polyesterinauhaydin, joka tekee nauhasta erittäin kestävä.
Se ei haperru eikä kuivu vanhetessa, eikä homehdu. Se ei mene rikki hankauksessa.

Paksuus: 2.5mm Leveys: 13mm, 16mm, 19mm
Vetolujuus: 13mm/230kg, 16mm/283kg, 19mm/340kg

Valmistusmaa: USA

Helppo puhdistaa, Ei ime hajuja, 100% vedenpitävä, Ei veny, Paremman ominaisuudet kuin nahassa, ei sisällä latexia, 100% vegaaninen, Pehmeä ja kevyt -kuitenkin paras pito hanskoilla. Biothane on liukas märkänä.

Näytetään ainoa tulos