Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

NÄYTTELYKÄRRYT PÖYDÄLLÄ JA SADESUOJALLA, PIENI

369,00 

Kuvaus

Kankaiset näyttelykärryt pöytälevyllä ja ilmatäytteisillä renkailla tarjoavat kiistatta vaivattomimman tavan kuljettaa koiraa näyttelyalueella käyttövalmis trimmauspöytä mukana.

Kevyet kärryt tukevalla rungolla ja kookkailla ilmatäytteisillä renkailla (eturengas kääntyvä) taittavat matkaa hieman haastavammassakin maastossa eivätkä säikähdä mm. karkeaa sorapohjaa tai upottavaa hiekkaa. Pöydän päällä voidaan kuljettaa tavarat näyttelykehän laidalle ja viimeistellä koira kehään. Kärryjen matkustamoon voidaan sijoittaa myös metallihäkki (varmista mitat ja sopivuus).

Esim. autokuljetuksen tai säilytyksen ajaksi pöytälevy ja renkaat voidaa irrottaa ja taittaa kärryt kasaan lastenrattaiden tapaan, jolloin ne vievät vähän tilaa. Pöytälevyn ja renkaiden irrottaminen ja kiinnitys onnistuvat käden käänteessä ilman työkaluja. Kärryjä voidaan käyttää myös ilman pöytälevyä. Matkustamon kangas on vahvaa ja hyvin kulutusta kestävää.

Kärryjen matkustamossa on irrallinen, vanerinen pohjalevy, jonka päällinen voidaan irrottaa pesua varten (suosittelemme käsinpesua). Matkustamossa on myös kaksi kiinnityshihnaa, joihin koirat voidaan haluttaessa kiinnittää pannastaan / valjaistaan.

Matkustamoa voidaan käyttää kevythäkkinä myös ilman renkaita. Takana on jalalla käytettävä jarrupoljin, jolla kärryt saadaan lukittua paikoilleen. Rattaiden mukana tulee muovinen, läpinäkyvä sadesuoja, joka on avattavissa nokan ja takaosan luukkujen kohdalta.

Renkaat voidaan pumpata polkupyörän pumpulla (tarkista liitin). Takarenkaiden pinnoihin on kiinnitetty heijastimet.

Kärryissä on kankainen lastausluukku takana ja vetoketjullinen verkkoikkuna keulassa ja katossa. Päällinen on irrotettava, joten se voidaan tarvittaessa pestä erikseen (suosittelemme käsinpesua). Takaoven ulkopinnalla on iso vetoketjullinen tasku, jonne voi sujauttaa esim. asiakirjat ja koiran paperit. Aisaan kiinnitettävässä, irrotettavassa tavaratelineessä on pyöreäpohjaiset taskut esim. pulloille ja keskellä litteä, tarralla suljettava tasku.

Näyttelykäytön ohella kärryt soveltuvat myös muuhun koiran kuljettamiseen esim. matkoilla, eläinlääkärissä tai koirat salliviin ravintoloihin / terasseille / ostoskeskuksiin.

Värit: Harmaa-sininen, harmaa-punainen

Kärryjen kuljetuskapasiteetti: max. 30 kg
Pöytälevyn kantavuus: max. 15 kg
Kärryjen paino, sis. pöytälevyn ja renkaat: 14,9 kg
Kärryjen paino ilman pöytälevyä, sis. renkaat: 12,3 kg
Kärryjen paino ilman renkaita ja pöytälevyä: 9,2 kg

Kärryjen mitat

Mitat kasaan taitettuna (ilman renkaita):

pituus 86 cm x leveys 53 cm x korkeus 20 cm

Mitat koottuna

Äärimitat (sis. renkaat): pituus 100 cm x leveys 61 cm

Korkeus aisaan: 107 cm

Matkustamon mitat

Pituus 70 cm x leveys 43 cm

Korkeus: 60 cm

Katto: pituus 42 cm x leveys 44 cm

Luukkujen koot

Kattoluukku: pituus 24 cm x leveys 27 cm

Etuikkuna: leveys 33 cm x korkeus 39 cm

Takaluukku: leveys 36 cm x 48 cm

Pöytälevy: pituus 75 cm x leveys 38 cm

Takarengas: halkaisija 39 cm, leveys 4,5 cm

Eturengas: halkaisija 20 cm, leveys 3,5 cm

Huomioitavaa

Älä kuljeta kärryissä ylikuormaa. Älä lastaa kasaan taitettujen kärryjen päälle tavaraa. Varmista, että renkaissa on riittävästi ilmaa ennen käyttöä. Renkaat täytetään polkupyörän pumpulla (tarkista liitin). Älä jätä koiraa valvomatta kärryyn tai pöytälevylle. Kuten mikään häkki, ei kuljetuskärrykään ole täysin koiranpitävä koiran pyrkiessä häkistä ulos. Opeta koira olemaan nätisti ja rentoutumaan kärryissä vähitellen lyhyitä aikoja kerrallaan.

Lisätiedot

Paino 15 kg (kilogramma)
VÄRI

SININEN, PUNAINEN

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja