Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Murren VALMIS Virkku 3 kg

15,90 

Loppu varastosta.

Kuvaus

Murren VALMIS Virkku 3 kg

Aitoa tavaraa kuppi täyteen ja ääntä kohti!

Murren VALMIS VIRKKU on kasviton täysravinto. VIRKKU sisältää eläinproteiininlähteenä nautaa, sikaa ja mahaa. Kasviton ateria soveltuu erityisesti koirille, jotka eivät pidä kasvisten mausta tai saavat kasviksista vatsaoireita, kuten närästystä. VIRKKU soveltuu päivittäiseen raakaruokintaan tai täydentämään muita ruokintamuotoja ja erityisesti nirsoiluun taipuvaisille koirille. Reseptin sisältämä maha on monen koiran suurta herkkua, joten tämä ateriaa vetoaa herkullisesti valikoivaankin nenään.

Nirsoille koirille
Kasviton
Eläinproteiininlähteenä nauta, sika ja maha
Kotimainen
Luonnollinen
Helppo annostella ja sulattaa

Murren VALMIS on kotimainen koirien raakaruokintaan suunniteltu täysravintosarja. Ruokasarja huomioi koirien erityistarpeita varsinkin raakaruokintaan liittyen ja siksi löydät tuotesarjasta esimerkiksi kokonaan luuttomat tai kasvittomat ateriat. Murren VALMIS -aterioita voi käyttää sellaisenaan, mutta mainiosti myös täydentämään muuta ruokintaa.

Murren VALMIS on suunniteltu vastaamaan aikuisen koiran perustarpeisiin, mutta aterioista löytyy reseptit myös nuorille sekä aktiivisille koirille. Resepteihin on lisätty tarpeen mukaan luonnollisia ravintorikkaita lisiä, kuten merilevää, nokkosta ja kananmunaa. Lisäksi niihin on lisätty muun muassa magnesiumia, öljyjä ja sinkkiä.

Murren VALMIS VIRKKU
Kasviton ateria, jonka proteiininlähteenä nauta, sika ja maha. Päivittäiseen ruokintaan ja nirsoiluun taipuvaisille, kun halutaan välttää kasviksia.

Murren VALMIS -ateriat ovat sulatusta vaille käyttövalmiita – tosin jotkut koirat tykkäävät syödä ruokansa osittain jopa jäisenä, joten ei se sulattaminenkaan täysin ehdotonta ole. Kesähelteillä kohmeiset pullat voivat tarjota oikeinkin toivottua ja maistuvaa viilennystä!

3 kg pussi sisältää noin 120 pullaa.
1 pulla painaa noin 25 g.

Koostumus
Nauta 51 % (maha, liha, maksa, rasva), sika 47 % (liha, keuhko, henkitorvi, sydän, luut, rustot), camelinaöljy, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, nokkonen, lisätyt mineraalit ja vitamiinit

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 16,1 g
Rasva 15,9 g
Tuhka 2,7 g
Kosteus 64,8 g
Energia (KJ) 868 KJ
Energia (Kcal) 207 Kcal
Kuitu 0,3 g
Kalsium 730 mg
Fosfori 490 mg
Magnesium 42 mg
Rauta 4,2 mg
Sinkki 6,0 mg
Mangaani 0,9 mg
Kupari 650 µg
Jodi 70 µg
Seleeni 15 µg
D-vitamiini 86 KY
E-vitamiini 2,1 mg

Ravitsemukselliset lisäaineet / 100 g
Magnesium 20 mg, rauta 2,5 mg, sinkki 0,8 mg, mangaani 0,8 mg, kupari 0,1 mg, jodi 0,04 mg, seleeni 0,01 mg, D-vitamiini 75 KY

Lisätiedot

Paino 3 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja