Murren Kanakasvis-mix

2,50 

Varastossa

Kuvaus

Kanakasvis-mix on alunperin suunniteltu erityisesti allergisille koirille, mutta sitä käytetään lähes aina koirien perusruokinnassa. Kanakasvis-mix sisältää monipuolisesti kanan lihaa, rustoa, luuta, sydäntä ja kivipiiraa. Lisänä ateriassa on allergiaystävällistä jäävuorisalaattia, kurkkua ja camelinaöljyä. Kanakasvis-mix on kevyt ja viljaton – näin ollen se soveltuu myös koirille joilla on painon kanssa haasteita. Kanakasvis-mix sisältää jauhettua kanan luumateriaalia, joten jos koiran vatsa on kovalla tulee ateriaan lisätä luutonta broilerin lihaa, kasviksia tai esimerkiksi keitettyä tattaria, quinoaa tai hirssiä.

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.

Pakkauksessa on ohjeita sopivan annostuksen löytämiseksi.
Käytä aterioita aina vaihdellen ja monipuolista ruokavaliota erilaisilla lisillä.
Aterioita voidaan käyttää myös lisukkeena kuivaruoan joukossa tai sitä voi lisätä esimerkiksi keitetyn puuron sekaan.
Murren Classic -aterioihin on lisätty tuotteesta riippuen rypsi- ja pellavansiemenöljyä tai camelinaöljyä.
Kaikki ateriat on suunniteltu mahdollisimman monipuolisiksi – kuitenkin allergiset koirat huomioon ottaen.
Murren Classic -aterioihin on lisätty vaihtelevasti luontaisia ravintorikkaita aineita, kuten merilevää, mustaherukkaa, variksen marjaa, puolukkaa, mustikkaa, nokkosta ja valkosipulia.
Vaihtelua halutessasi voit korvata valmiin Murren Classic -aterian itse tekemälläsi lihakasvisaterialla tai tarjoamalla jauhetun luuaterian sijaan kokonaisia lihaisia luita.
Koostumus
Broileri (liha, -luu, -rusto, -kivipiira ja -sydän (luumateriaali 8 %)), kasvikset(jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu.

Ravintoaineet / 100 g

proteiini 10,96
rasva 10,88
tuhka 2,71
kosteus 72,64
kalsium 1,20
fosfori 0,79
Energia 637 KJ / 152 Kcal

Annostus

Pieni koira 5-10 kg 125-350 g/vuorokausi
Keskikokoinen koira 15-20 kg 400-600 g/vuorokausi
Keskisuuri koira 25-30 kg 750-950 g/vuorokausi
Suuri koira 35- kg 1000-1200 g/vuorokausi

Ravinnon tarpeeseen vaikuttaa koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Annosteluohje on suuntaa antava. Ruoan määrää tulee lisätä tai vähentää koiran yksilöllisen tarpeen mukaan.

Tuote säilyy 18 kk valmistuspäivästä.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH