Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

LOYPE BELT Vetovyö

104,90 

Non-Stop dogwear Løype Belt on erittäin tekninen vetovyö, joka on kehitetty maailman parhaiden koirahiihtäjien kanssa. Tuloksena on hengittävästä materiaalista valmistettu miellyttävän tuntuinen vetovyö Se auttaa säilyttämään oikeanlaisen hiihto- tai juoksutekniikan ja on miellyttävä selälle.

Kuvaus

Non-Stop dogwear Løype Belt on erittäin tekninen vetovyö, joka on kehitetty maailman parhaiden koirahiihtäjien kanssa. Tuloksena on hengittävästä materiaalista valmistettu miellyttävän tuntuinen vetovyö Se auttaa säilyttämään oikeanlaisen hiihto- tai juoksutekniikan ja on miellyttävä selälle. Vetovyö on valmistettu hengittävästä verkkomateriaalista, se on erittäin kevyt ja mukava päällä, sekä kuivuu todella nopeasti. Vetovyötä on saatavana kolmessa eri koossa ja se voidaan säätää vyötärön ympäriltä, sekä jalkaremmeistä.
Vetovyössä on Quick release snap hook- paniikkilukko, jotta voit irroittaa koiran tarvittaessa hetkessä.
Vahvat alumiinisoljet takaavat luotettavuuden. Vetovyön takana oleviin käytännöllisiin silmukoihin voit kiinnittää jotain kevyttä (alle 0,5 kg). Takaosassa on hyvä topattu säilytystasku, jossa on tilaa älypuhelimelle tai muille pikkutavaroille. Vyössä on heijastavat yksityiskohdat lisäämässä näkyvyyttä.

Säädettävien jalkaremmien avulla vetovyö pysyy paikallaan lantiolla, jolloin rasitus ei kohdistu selkään.
Vetopistettä voidaan säätää kauemmaksi vartalosta, jolloin lantion alueelle tuleva paine vähenee entisestään. Lukot joihin veto kohdistuu ovat metalliset ja kestävät hyvin kaikissa tilanteissa.

Koko – selkäkappaleen pituus (katso kuva)

S-koko lantion ympärysmitta 73-100 cm
M-koko lantion ympärysmitta 85-124 cm
L-koko lantion ympärysmitta 97-140 cm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

Non-Stop Dogwear

KOKO

S, L

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja