Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

KIVALO KOIRAN SADETAKKI NIVA

Ale!

33,92 45,81 

Kuvaus

Suomen vaihtelevissa olosuhteissa sää haastaa monesti ulkoilijaa ja koiraa . Vesisateessa koiralle suojaa tarjoaa Kivalo Niva Sadetakki, jonka valmistusmateriaaliksi on valittu ihan oikea sadetakkikangas, joka säilyttää pitävyytensä myös kaatosateessa.

Ominaisuudet:

– Täysin vedenpitävä, sadetakkikankaasta valmistettu kevyt ja istuva mantteli sateiselle, tuuliselle ja kuraiselle säälle.
– Leikkaus luo alaspäin suuntautuvat linjat, jotka ohjaavat veden nopeasti maahan.
– Piilolukitus varmistaa, ettei vettä pääse kertymään vatsakappaleen sisään.
– Isot heijastimet pääntiessä ja takaosan helmassa.
– Säädettävä rinnanympärys ja kiristettävä pääntie ja kaulanympärys.
– Suljettava valjasaukko, aukko kaulapannan kiinnittämiseksi pantaan.

Nivan sileä pinta ohjaa koiran päälle satavan veden nopeasti maahan alaspäin suunnattuja linjojaan pitkin. Se istuu täydellisesti mukautuen koiran kehon muotoihin.

Niva Sadetakissa on rintakehän suojaava kaistale, jonka pistolukoille löytyy vastakappaleet takin sivuun sijoitetuista piilotaskuista. Mekanismi on erityinen, sillä takin helman sisään lukittava aluskappale ei kerää vettä sisäänsä ja pysyy hyvin paikoillaan.

Korkea kaulus suojaa hyvin koiran herkän niskan. Pääntie voidaan kiristää sekä ylä- että alaosasta blokkaamaan sade ja tuuli. Etuosan halkio mahdollistaa vapaan liikkeen.

Vesitiivis, vetoketjulla varustettu valjasaukko mahdollistaa valjaiden käyttämisen takin alla. Myös taluttimen kiinnitys pantaan onnistuu oman, kauluksessa sijaitsevan panta-aukon kautta. Turvallisuutta liikenteessä parantavat sekä pääntien reunassa että takaosan helmoissa sijaitsevat heijastimet.

Niva Sadetakin alla voidaan tarvittaessa käyttää lämpökerroksena Kivalo Luppo Lämpöpaitaa.

Hoito-ohje: Huuhtelu vedellä käytön jälkeen takin ollessa kurainen. Vain käsinpesu. Ei saa valkaista tai silittää. Kuivaus ripustettuna.

Värit: Leinikki (keltainen) ja Kallio (harmaa).

Koot (selän pituus / cm): 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70

Mittaa koiran selän pituus sä’ästä hännäntyveen. Valitse saamaasi mittaa vastaava koko. Koiralle, jolla on laskeutuva häntä, voidaan valita myös seuraava suurempi koko, joka suojaa laajemmin.

Valmistusmateriaalit:
Ulkopinta: 65 % polyesteri, 35 % polyuretaani
Vuori: 100 % polyesteri

Lisätietoja: www.kivalo.eu

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Valmistaja

Kivalo

VÄRI

LEINIKKI, KALLIO

KOKO

35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm