Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

KIVALO KOIRAN VÄLIKAUSITAKKI OHTO

44,90 56,90 

Kuvaus

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat haasteita ulkoiluun erityisesti keväällä ja syksyllä. Vettä ja räntää sataa ja rapa roiskuu. Myös vallitseva pimeys luo tarpeen erottua liikenteen seassa. Nämä erityistarpeet mielessään Kivalo suunnitteli takin, joka vastaa erityisesti välikausien tarpeisiin.

Ominaisuudet:
– Kevyt ja hengittävä, vedenpitävä tuulipusakka tuuliseen ja / tai kosteaan lenkkisäähän.
– Monipuoliset ja laajat säätömahdollisuudet varmistavat istuvuuden.
– Selän takaosassa kiristys avuksi ylös kiinnittyneen tai kiepille kääntyvän hännän omaaville koirille.
– Oranssi huomioväri ja laajat heijastinkuviot edistävät näkyvyyttä. Kiinnitys turvavalolle.
– Korkean, suojaavan kauluksen sisällä on trikookaulus, joka suojaa tarvittaessa pään ja korvat ja toimii tuulisulkuna takin sisään.
– Säädettävä kaulan- ja vyötärönympärys.
– Kaksi läpivientimahdollisuutta vyölle selän päällä.
– Säädettävät ja irrotettavat kumilenkit takajalkojen ympärille.

Kivalo Ohto suojaa kauttaaltaan koiran rungon niskasta häntään, jolloin herkimmät kehonosat pysyvät kuivina ja vilu ja joillekin koirille varsin ikävä ”märkä tunne” ei ota valtaa. Helmassa on pituutta niin edessä kuin takana, jolloin vesi valuu maahan suojaten kastumiselta tärkeät raajojen suuret lihakset. Rintakehää suojaa oma kappaleensa, joka kiinnittyy vyöllä selän päälle. Ohto-takissa on satsattu hyviin säätömahdollisuuksiin, joiden avulla takki istuu moitteettomasti rakenteeltaan erilaisille koirille. Takin selässä on kaksi läpivientivaihtoehtoa vyölle. Läpivienti lukitsee vyön paikoilleen, jolloin se ei seilaa eikä vatsakappale mene pussille.

Takin selän takaosassa on kiristys, jota säätämällä istuvuus varmistetaan myös ylös kiinnittyneen tai kiepille kääntyvän hännän omaaville koirille. Etujalkojen ympärillä on pehmeä joustokangas, joka elää koiran liikkeen mukana.

Takin korkeassa, suojaavassa kauluksessa on kuminauhakiristys. Kauluksen sisällä on toinen, trikookankaasta valmistettu huppu, joka voidaan halutessa vetää koiran pään ja korvien suojaksi tai kiristää ulomman kauluksen sisään eristäväksi tuulisuluksi. Takajalkojen ympärillä kulkee leveät reikäkuminauhat, jotka voidaan halutessa kiinnittää myös ristiin, jolloin takki pysyy paikoillaan ja suojaa entistä paremmin. Kuminauhat voidaan tarvittaessa myös irrottaa kokonaan.

Ohto-takissa on reilusti heijastimia, jotka lisäävät turvallisuutta hämärän ja pimeän aikaan liikuttaessa. Takin oranssi väri auttaa erottamaan koiran paremmin myös syksyn harmaina päivinä. Selän päällä on kaksi läpivientiä vyölle, joista toinen, vapaaksi jäänyt tarjoaa kiinnityspaikan turvavalolle.

Talutin voidaan yhdistää takin alle jätettyihin valjaisiin selän vesitiiviin, vetoketjulla varustetun läpiviennin kautta. Myös kaulapannan ja taluttimen yhdistämiseen on oma aukkonsa kauluksessa.

Kylmänherkälle koiralle tai viileänä päivänä Ohto-takin alle voidaan pukea lämpökerrokseksi Kivalo Luppo Lämpöpaita.

Hoito-ohje: Huuhtelu vedellä käytön jälkeen takin ollessa kurainen. Vain käsinpesu. Ei saa valkaista tai silittää. Kuivaus ripustettuna.

Väri: Hilla (oranssi).

Koot (selän pituus / cm): 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70

Mittaa koiran selän pituus sä’ästä hännäntyveen. Valitse saamaasi mittaa vastaava koko.

Valmistusmateriaalit:
Ulkopinta: 100 % polyesteri, vedenkestävä polyuretaanipinnoite (vesipilari 3000 mm)
Vuori: 100 % polyesteri

Lisätietoja: www.kivalo.eu

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

Kivalo

KOKO

35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja