Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

HUNTER KOIRAN HEIJASTAVA VALJAS DIVO

49,90 62,90 

Kuvaus

HUNTER KOIRAN HEIJASTAVA VALJAS DIVO

Tehokkaat heijastinvaljaat, jotka auttavat parantamaan näkyvyyttä ja turvallisuutta hämärässä ja pimeässä liikuttaessa. Säänkestävät materiaalit ovat omiaan haastaville syys- ja talvikeleille.

Hunter Divo Heijastavat Valjaat ovat ominaisuuksiltaan ihanteelliset niin arkeen kuin urheiluun ja seikkailuihin nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Ne tekevät vaikutuksen lukuisilla yksityiskohdillaan, kuten ergonomisella istuvuudella, upealla ulkonäöllä, mukavilla ja hengittävillä pehmusteilla sekä koko selkä- ja vatsakappaleen peittävillä 3M™ Scotchlite™ Reflective -heijastinkuvioilla, jotka tarjoavat turvallisuutta vaikeissakin valaistusolosuhteissa. Selän D-lenkin lisäksi valjaissa on toinen, vaihtoehtoinen D-kiinnitysrengas taluttimelle eturinnan kohdalla. Talutin voidaan kiinnittää joko yksin eturinnan kohdalle tai sekä selän, että rinnan lenkkeihin parhaan mahdollisen hallinnan saavuttamiseksi. Mukava rintakappale jakaa paineen laajalle alueelle.

Hunter Divo Koiran heijastavissa valjaissa on viisi säätöpistettä, joiden ansiosta ne voidaan mukauttaa yksilöllisesti koiran kokoon ja rakenteeseen. Oikein säädettynä Divo-valjas istuu koiran päälle kuin toinen iho. Pikalukkokiinnitys mahdollistaa valjaiden nopean pukemisen ja riisumisen ilman koiran jalkojen nostelua.

– Viisi säätöpistettä
– Ergonominen istuvuus
– Mukautuva pehmuste hengittävästä ja säänkestävästä materiaalista
– Neopreenipehmusteet vatsapuolen hihnoisssa
– Tehokkaat 3M™ Scotchlite™ -heijastimet koko rinta- ja selkäkappaleen alueella
– Kaksi D-lenkkiä talutushihnan kiinnittämiseksi valjaiden selkäosaan ja / tai rintaan

Katso mittausohje tuotteen kuvista. Käytä kaulan (A) ja rintakehän (B) ympärysmittaa sopivan valjaskoon määrittämiseen. Mittaa notkealla mittanauhalla koirasi rintakehän ympärysmitta etujalkojen takaa rinnan leveimmästä kohdasta. Lisää noin yhden sormen leveys mittanauhan ja koiran väliin. Valjaat ovat säädettävissä rintakehän ja kaulanympäryksen kohdalta, jolloin ne voidaan mukauttaa optimaalisesti eri kokoisille ja erilaisen rakenteen omaaville koirille.

Materiaalit: Nylon, polyesteri, muovi
Väri: Musta-harmaa / heijastava
Koot: S, M, L

(katso mittausohje tuotteen kuvista)

Koko Kaulanymp. /Rinnanymp. /Nylonhihnojen leveys /Selkäkappale pituus /Rintakappale + säätöhihna

Min. – max. Min. – max. Min. – max.

S 22-38 cm 45-56 cm 1,5 cm 13 cm 6-18 cm
M 34-50 cm 56-73 cm 2,0 cm 16,5 cm 7-22 cm
L 40-59 cm 72-100 cm 2,5 cm 21 cm 7-25 cm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

HUNTER

KOKO

S, M, L

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja