Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Finnero Halla Lux -fleecetossut, 2 kpl/pakkaus

22,90 24,90 

Kuvaus

Super suosittujen Halla -tossujen seuraajaksi suunnitellussa Halla Lux -tossussa on rouheinen ja joustava pohjamateriaali, joka suojaa tassuja pakkasen lisäksi myös teräviltä kiviltä sekä tiesuolalta, minkä vuoksi tossut soveltuvat erinomaisesti vähälumisillekin alueille. Suomalainen TopGrip® -materiaali kestää käyttöä ja tarjoaa pitoa talven liukkauteen.

Pehmeät ja joustavat fleece -tossut ovat erittäin miellyttävät jalassa ja suojaavat tehokkaasti pakkashalkeamilta sekä kylmyydeltä (-50 astetta). Myös suojakelillä tossut kannattaa pukea koiran jalkaan, sillä ne estävät lumen paakkuuntumisen anturoiden väliin ja jalkoihin.
Tossua voidaan käyttää hyvin myös kipeän tai haavaisen tassun suojana.

Tossun edessä oleva halkio helpottaa pukemista. Varsi suljetaan napakalla, kaksiosaisella tarrakiinnityksellä. Tossuissa on lenkit, joista ne voi ripustaa helposti kuivumaan tai sitoa yhteen, jotta koko setti pysyy tallessa seuraavaa käyttöä varten.

TopGrip®-materiaalista valmistetut JokaSafe® -tuotteet ovat veden- ja tuulenpitäviä sekä kestävät öljyä, kemikaaleja ja kulutusta erinomaisesti. TopGrip® on testattu EN ISO 4675:2017 mukaisesti –50°C. TopGrip® by JokaSafe® -pinnoitemateriaali valmistetaan Suomessa. Materiaalin valmistukseen käytetään vain eurooppalaisia raaka-aineita.

Pakkaus sisältää 2 tossua.

Tossujen käyttö ja ylläpito
Pukiessasi koirallesi tossuja ensimmäistä kertaa, muista palkita se tossujen käytöstä, jotta seuraavakin kerta olisi sille mieluinen!
Taita tarran piikikäs osa kiinni pehmeään nauhaan säilytyksen ajaksi välttääksesi tossujen tarttuminen toisiinsa / tarraosia keräämästä karvaa. Näin tossut on helppo ottaa käyttöön seuraavalla kerralla ja tarrat tarttuvat tehokkaasti jatkossakin.

Huomioitavaa
Liian pitkät / terävät kynnet voivat aiheuttaa epämukavuutta tossua käytettäessä tai rikkoa sen. Fleecekangas ja tossun pohja kuluvat ajan saatossa enemmän tai vähemmän käytöstä riippuen. Eniten tossuja kuluttavat kovat ja terävät pinnat kuiten paljas hiekka, hiekotussora, asfaltti ja jäinen lumi. Tossu ei ole vedenpitävä.

Koot ja mitat
Jos koirasi tassujen mitat jäävät kahden tossun mittojen väliin, valitse isompi tossukoko. Etu- ja takatassut voivat olla eri kokoiset.
Kokotaulukon sekä ohjeen tossun mittaamiseen löydät tuotteen kuvien joukosta.

Lisätiedot

Valmistaja

Finnero

KOKO

XS, S, M, L, XL

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja