Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

Zolux ANAH pohjavillahara

13,90 

Varastossa

Kuvaus

Zolux ANAH Pohjavillaharassa on 16 terää. Se aukoo tehokkaasti mutta hellästi pienet takut samalla silottaen turkkia ja poistaen pohjakarvan. Se auttaa selvittämään karvan ja ohentaa turkkia.
Päästä pyöristetyt terät suojaavat koiran ihoa ja varmistavat sekä lemmikin, että käyttäjän turvallisuuden. Trimmeri on tarkoitettu kaikentyyppiselle turkille, mutta sitä suositellaan erityisesti pitkän ja paksun turkin hoitoon.

ANAH-sarjassa on erityisesti suunniteltu uusi kahva, joka varmistaa paremman käyttömukavuuden ja istuu täydellisesti käteen ergonomisen muodon, pehmeän ja miellyttävän tuntuisen SOFT TOUCH -viimeistelynsä, termoplastisen kumipinnoitteen ja pehmeiden ulkonemien ansiosta. Lisäksi kahvassa on tuotteen koosta riippumatta yksi koko, joka sopii täydellisesti käteen.

ANAH-hoitotuotteet on valmistettu korkealaatuisimmasta ABS-materiaalista, joka kestää erityisen hyvin ajan kulumista. Kahvan ja harjaspään väliin sijoitettu termoplastinen kumirengas saa tuotteen istumaan tukevasti käteen.

Kaikki metalliosat, eli terät, hampaat ja ulkonemat, on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Lisätiedot

Paino 0,08 kg (kilogramma)
Valmistaja

ZOLUX