Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

VOM Hunt

3,40 23,30 

Vom Hunt on erityisesti mukautettu metsästyskoiran elämään – sekä ennen metsästystä, sen aikana että sen jälkeen. HUOM ! Pakastetuotteita ei lähetetä, vain nouto myymälästä.

Kuvaus

VOM Hunt

Tuote on erityisesti mukautettu metsästyskoiran elämään – sekä ennen metsästystä, sen aikana että sen jälkeen. Seos koostuu kanasta (luineen jauhettu kana), sianliha (maksa, munuaiset), lohi, munat ja riisi – ja sitä voidaan käyttää sekä täysravintona että lisäravintona.

HUNT sisältää runsaasti helposti imeytyvää rasvaa, joka tarjoaa pitkäkestoisen energian saatavuuden. Lisäksi tuotteessa on pieni osuus riisin hiilihydraatteja, mikä auttaa vakauttamaan vatsaa stressaavina aikoina ja lisää kapasiteettia räjähtävissä suorituksissa.

Ainutlaatuinen resepti varmistaa hyvän proteiinin saannin valituista ensiluokkaisista eläinperäisistä raaka-aineista. Tämä helpottaa lihasten kehittymistä ja ylläpitoa, sekä vahvojen ja kestävien anturoiden ja hyvän turkin kasvamista. Vom Hunt auttaa myös nopeaan ja tehokkaaseen palautumiseen.

Proteiini 15 %
Rasva 17 %
Hiilihydraatit 2,7 %
Kuiva aine 37 %
Tuhka 2,3 %
Kalsium 1,3 %
Fosfori 0,8 %
Kokonais Energia 2240 kcal/kg
Energia rasvasta 69 %
Energia proteiinista 27 %
Energia hiilihydraateista 4 %

HUOM ! Pakastetuotteita ei lähetetä, vain nouto myymälästä.

Lisätiedot

Valmistaja

Vom og Hundemat

KOKO

6 kg, 500 g