Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

VAISTO PUPPY sika-kalkkuna-kana 10 kg

51,90 

Varastossa

Kuvaus

MUSH Vaisto® Sika-kana-kalkkuna PUPPY vaaleanliila on koiran täysravinto. MUSH Vaisto® PUPPY vaaleanliila on suunniteltu aktiivisille koiranpennuille jotka kasvavat vielä korkeutta. Luumäärä 10 %, maksa 5 %.
Puppy vastaa kaikkiin kasvavan pennun tarpeisiin, mutta sitä voi yhtä hyvin käyttää muiden ravintotyyppien (esimerkiksi kuivaravinnon) rinnalla.

10 kg pakkauksessa tuote on pullien sijaan n. 245 g painoisina minilevyinä.

Pieni pentu vaatii ruokaa jopa 4 kertaa päivässä, mutta hiljalleen moni siirtyy ensin kolmeen ja lopulta kahteen tai jopa vain yhteen ruokintakertaan päivässä. Noin 6-12 kk ikäinen pentu voi yleensä syödä kahdesti päivässä, mutta rotukohtaisia eroja on, joten tästä kannattaa keskustella kasvattajan kanssa.

Pentu on yleensä hyvin avoin uusille makuelämyksille, vaikka hän ei olisi kasvattajan luona tottunut raakaruokailuun.

Taulukoihin on koottu keskiarvoiset ruokintamäärät (päiväannokset) eri ikäkausille ja eri kokoisille koirille. Koska kyseessä ovat keskiarvoiset määrät, voi omalle pennullesi parhaiten sopiva ruokamäärä poiketa huomattavasti taulukon arvoista. Kuten kaikissa ruokintamalleissa, on pennun olemusta seurattava tarkkaan koko kasvukauden ajan. Pennun tulee olla hoikka, muttei laiha sekä tietenkin pirteä ja touhukas.

Ainekset

Sika 38 % (liha, maksa, luu, sydän, keuhko, rusto), broileri 36 % (liha, kivipiira, sydän, luu, nahka, rusto), kalkkuna 18 % (liha, luu, rusto), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (pinaatti, parsakaali, lehtisalaatti, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy), kananmuna < 1%. Maksan määrä 5 %.

Ravintosisältö/100g

Energia (kj/kcal) 876/209
Proteiini (g) 14.3
Rasva (g) 16.4
Kalsium 1.3
Fosfori 0.8
Kosteus 64.4
Tuhka 3.3
Raakakuitu 1.2

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja