Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Vaisto Puppy nauta-poro-lohi 800 g jäänsininen

5,90 

Varastossa

Kuvaus

MUSH Vaisto® Nauta-poro-lohi PUPPY jäänsininen on koiran täysrehu. MUSH Vaisto® PUPPY jäänsininen on suunniteltu koiranpennuille jotka kasvavat vielä korkeudessa. Luumäärä 10 %, maksa 5 %.

Pieni pentu vaatii ruokaa jopa 4 kertaa päivässä, mutta hiljalleen moni siirtyy ensin kolmeen ja lopulta kahteen tai jopa vain yhteen ruokintakertaan päivässä. Noin 6-12 kk ikäinen pentu voi yleensä syödä kahdesti päivässä, mutta rotukohtaisia eroja on, joten tästä kannattaa keskustella kasvattajan kanssa.

Pentu on yleensä hyvin avoin uusille makuelämyksille, vaikka hän ei olisi kasvattajan luona tottunut raakaruokailuun.

Taulukoihin on koottu keskiarvoiset ruokintamäärät (päiväannokset) eri ikäkausille ja eri kokoisille koirille. Koska kyseessä ovat keskiarvoiset määrät, voi omalle pennullesi parhaiten sopiva ruokamäärä poiketa huomattavasti taulukon arvoista. Kuten kaikissa ruokintamalleissa, on pennun olemusta seurattava tarkkaan koko kasvukauden ajan. Pennun tulee olla hoikka, muttei laiha sekä tietenkin pirteä ja touhukas.

Ainekset

Nauta 35 % (liha, sydän, maha, maksa, rusto), poro 35 % (liha, luu, keuhko, rusto), lohi 22 % (lohi ruotoineen), kasvikset, hedelmät ja öljyt 8 % (parsakaali, lehtisalaatti, omena, porkkana, kylmäpuristettu auringonkukkaöljy, camelinaöljy)

Ravintosisältö/100g
Energia (kj/kcal) 832/199
Proteiniini (g) 16.2
Rasva (g) 14.2
Kalsium 1.2
Fosfori 0.7
Kosteus 63.5
Tuhka 4.4
Raakakuitu 1.2

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja