Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Naturis Fresh Meat Kalkkuna

5,50 

Varastossa

Kuvaus

Naturis Fresh Meat -treenimakkarat on valmistettu höyrykypsentämällä tuoreesta lihasta miedot, mutta houkuttelevat tuoksut ja maut säilyvät hyvin. Naturis makkaroiden herkullisuus viekin kielen mennessään!

Treenimakkaroiden valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavaa lihaa, joka tulee sertifioiduista teurastamoista. Tuotteeseen on lisätty merilevää, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja perunatärkkelyksen avulla tuote pysyy kiinteänä. Naturis-makkaroiden koostumus treeninamiksi on täydellinen, sillä voit itse määritellä minkä kokoisia makupaloja teet. Heitettäväksi sopii hieman suuremmat palat, ja pieniksikin leikatut palat pysyvät hyvin kasassa. Taskuun unohdetut treeninamit myös ennemmin kuivuvat kuin homehtuvat.. Käytännöllinen makkara säilyy myös jääkapissa avattuna jopa koko viikon!

Naturis-treenimakkarat on tyhjiöpakattu, jolloin tuotteelle saadaan hyvä säilyvyys ilman säilöntäaineita. Erinomaisen sulavuuden vuoksi sopii herkkävatsaisille koirille namipalaksi tai ruuaksi. Naturis Fresh Meat treenimakkarat soveltuvat erinomaisen hyvin koostumuksensa vuoksi niin tottelevaisuusharjoituksiin kuin jäljellekin, raakaruokkijoille matkaevääksi tai ihan vain ruuan sekaan lisukkeeksi. Tämä palkkamakkaroiden klassikko sopii koostumuksen ja useiden makuvaihtoehtoehtojen ansiosta usein myös herkkävatsaisille ja allegisille koirille.

Naturis Fresh Meat on erinomaisen maistuva, tuoreesta lihasta höyrykypsentämällä valmistettu täydennysravinto. Se soveltuu loistavasti makupalaksi, koulutusnamiksi tai vaikkapa reissuevääksi. Tuotteeseen on lisätty merilevää, joka on hyvä vitamiinien ja hivenaineiden lähde sekä perunatärkkelystä, jolla saadaan tuotteelle kiinteä koostumus.

Fresh Meat on todella laadukas tuote, jonka valmistukseen käytetään ihmisravinnoksi kelpaavia raaka-aineita sertifioiduista teurastamoista.
Erinomaisen koostumuksensa ansiosta Fresh Meat on mainio makupala, joka ei murene taskussa vaan säilyttää kimmoisan muotonsa. Sitä voi käyttää myös murennettuna kuivamuonan seassa nirsoilla koirilla lisäämään ruoan maittavuutta. Reissueväänä Fresh Meat on myös mitä parhain, koska se ei tarvitse kylmäsäilytystiloja ennen avaamista.

Naturis Fresh Meat säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Avattu tuote on säilytettävä jääkaapissa ja sen säilyvyys on noin 5vrk. Tuotteen voi myös pakastaa!

Naturis Fresh Meat on ehdoton ykkönen ammattikouluttajien keskuudessa, koska tuote ei sisällä suolaa eikä säilöntäaineita.

Yhden pötkön paino on 650g.

Koostumus:

Tuore kalkkuna 95%, merilevä 2%, perunatärkkelys
Proteiini 15%, rasva 15,6%, kosteus 56,8%.

Lisätiedot

Paino 0,65 kg (kilogramma)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja