Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

MURREN LAMMAS-MIX 1 KG

9,50 

Lammas-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on alkujaan suunniteltu aivan erityisesti allergisille ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille. Useimmat koirat sietävät hyvin lampaan lihaa ja vihreitä, mietoja kasviksia. Ateria on täysin viljaton ja sisältää lampaan lihaa, sisäelimiä, rasvaa ja luuta (10 %).

Varastossa

Kuvaus

Murren Classic Lammas-mix 1 kg
Lammas-mix soveltuu kaikille koirille päivittäiseen ruokintaan, mutta se on alkujaan suunniteltu aivan erityisesti allergisille ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille. Useimmat koirat sietävät hyvin lampaan lihaa ja vihreitä, mietoja kasviksia. Ateria on täysin viljaton ja sisältää lampaan lihaa, sisäelimiä, rasvaa ja luuta (10 %).

Kanakasvis- ja Lammas-mix sisältävät enemmän luumateriaalia kuin muut Classic-ateriat, joten ne soveltuvat erityisesti ruokinnan lihaluu-aterioiksi. Liian suuri luumäärä ruokinnassa voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia tai jopa ummetusriskin. Luun määrää ruokinnassa tasoitetaan antamalla lisäksi riittävästi luutonta lihaa.

Ateria sisältää 3,7 % maksaa. Maksa on todellinen ravintopommi, sillä se sisältää mm. A-vitamiinia, B-vitamiineja, kaliumia ja rautaa. Korkean A-vitamiinipitoisuuden takia maksan määrä ruokinnassa tulee kuitenkin pitää maltillisena, yleensä noin 2-5 % ruoan kokonaismäärästä. Korkea maksan määrä kerralla saattaa myös aiheuttaa ulosteen löysyyttä, joten useimmille koirille toimii parhaiten pieni määrä maksaa kerrallaan muun aterian mukana. Yhdistele maksaa sisältäviä ja sisältämättömiä aterioita monipuolisesti tasapainoisen ruokavalion varmistamiseksi.

Kätevät pullat
Erillän pakastetut noin 25 gramman pullat on helppo annostella ja nopea sulattaa. Uudelleen suljettavan pussin ansiosta pullat säilyvät pakastimessa hyvin ja tämä mahdollistaa myös eri aterioiden sujuvan yhdistelyn keskenään! Voit koostaa aterian esimerkiksi käyttämällä puolet annoksesta Lammas-mixiä ja puolet Lihakasvis-mixiä. Jos koiralla on ruoka-aineiden suhteen rajoitteita, voidaan ateriaa täydentää myös esimerkiksi luuttomalla lampaan tai hevosen jauhelihalla.

Monipuolinen ruokavalio
Raakaruokinnassa tavoitteena on täyttää koiran ravintoaineiden tarpeet luonnollisista lähteistä. Mahdollisuuksien mukaan on hyvä yhdistellä eri aterioita keskenään, jotta ruokavaliosta saadaan mahdollisimman monipuolinen. Vaikeasti allergisen koiran ruokinta saatetaan joutua pitämään pitkiäkin aikoja tai jopa pysyvästi rajattuna vain muutamiin raaka-aineisiin. Henkilökuntamme auttaa mielellään tällöin mahdollisesti tarvittavien lisäravinteiden ja suoliston kuntoa tukevien valmisteiden valinnassa.

Koostumus
Lammas 85 % (liha, keuhko, luu (10 %), maksa (3,7 %), sydän, rasva, rusto), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), camelinaöljy, sitruskuitu, merilevä.

Ravintoaineet / 100 g
Proteiini 12,9 g
Rasva 23,4 g
Tuhka 4,6 g
Kosteus 57,4 g
Energia (KJ) 1117
Energia (Kcal) 267
Kuitu 0,4 g
Kalsium 1,6 g
Fosfori 0,9 g

Kotimainen klassikko
Murren Classic ateriat ovat vuonna 2005 ensimmäisiä Suomessa markkinoille tuotuja koirien pakasteaterioita. Murren Classic aterioiden tarkoituksena on tarjota laadukkaasti helppoutta koiran ruokintaan ja erityisesti raakaruokintaan. Murren Classicit soveltuvat täydellisesti raakaruokinnan pohjaksi sellaisenaan tai lisukkeeksi ja täydentämään muita ruokintamuotoja.

Ateriasarjassa on erityyppisiä vaihtoehtoja vaihteleviin tarpeisiin. Ajatuksena Murren Classiceissa on, että monipuolisesti yhdistelemällä saadaan tarjottua koiralle yksilölliset tarpeet täyttävä ruokintakokonaisuus. Murren Classic aterioita voi yhdistellä keskenään ja niitä voi täydentää esimerkiksi muilla lihoilla, luilla ja rustoilla, öljyillä ja tarvittavilla lisäravinteilla.

Mikä ihmeen raakaruokinta?
Raakaruokinnalla tarkoitetaan ruokintaa, jossa lemmikille tarjotaan kaikki ravintoaineet mahdollisimman luonnollisista lähteistä. Ruokinnan perustana ovat raaka liha, rasvat, sisäelimet, kala, lihainen luu/rustomateriaali jauhettuna tai kokonaisena sekä jauhetut kasvikset, marjat ja muut tarpeen mukaan annettavat lisät. Raakatuotteita, kuten jauhelihoja, voidaan käyttää myös erinomaisena lisänä muissa ruokintamuodoissa.

Prosessoimattomista puhtaista raaka-aineista koostettava ruokavalio mahdollistaa erinomaisesti myös lemmikin yksilöllisten tarpeiden huomioinnin!

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja