Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

LICKIMAT SLODOG AHMIMISENESTOALUSTA KOIRALLE

17,90 

Varastossa

Kuvaus

LICKIMAT, SLODOG, AHMIMISENESTOALUSTA KOIRALLE
Pidennä koirasi ruokailua muutamasta sekunnista minuutteihin! LickiMat SloDog on kovamuovista valmistettu ruokailualusta, jonka kuvioidulta pinnalta ruokansa nauttiva ahne koira joutuu hidastamaan ruokailutahtiaan ja säästyy näin epämukavalta turvotukselta ja jopa suolenkiertymältä. Slodog soveltuu erityisesti käytettäväksi kuivaruoan / täysravinnon tarjoamiseen.

Monissa ahmimisenestokupeissa on monimutkaisia rakenteita, joiden parissa osa koirista saattaa turhautua ja stressaantua. Slodog-ruokailualusta mahdollistaa ruoan levittämisen suurelle alalle ja pohjan nerokas kuviointi jakaa ateriaan useisiin, pieniin annospaloihin jotka koira voi poimia ilman työlästä ongelmanratkaisua.

Kovamuovinen, elintarvikelaatuisesta PP-muovista valmistettu kuppi on helppo puhdistaa käsitiskissä. Alustan pohjassa on liukueste, joka auttaa pitämään sen paikoillaan koiran syödessä.

Alustalle mahtuu noin 5 dl koiran kuivaruokaa.

Väri: Musta
Koko: 35 x 26 x 3 cm

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

LickiMat

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja