Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

LICKIMAT AKTIVOINTIMATTO SOOTHER XL

15,90 

Varastossa

Kuvaus

LICKIMAT AKTIVOINTIMATTO SOOTHER 30,5 x 25,5 cm

XL-kokoinen, nuoltava aktivointimatto suuremmille koirille. LickiMat Soother Aktivointimatto pienillä, tiheillä kuminystyröillä on erinomainen pehmeille tai nestemäisille ruoille ja herkuille, kuten jogurtille, tahnalle, pateelle, mousselle tai säilykkeelle. Herkku levitetään alustaan ja annetaan lemmikille nuoltavaksi. Alustan herkkuineen voi myös pakastaa ennen tarjoilua, jolloin koira saa viettää vielä pidemmän ajan maton parissa puuhastellen.

Herkkujen ja ruoan nuoleminen LickiMat-alustalta auttaa rauhoittamaan koiraa ja tarjoaa mielekästä tekemistä. On todettu, että nuoleminen auttaa vapauttamaan koirassa endorfiineja, mielihyvän hormoneja. LickiMatia voidaan käyttää stressaavissa tilanteissa, kuten ukkosen tai ilotulituksen aikana tai esim. koiralle epävarmuutta ja -mukavuutta aiheuttavien hoitotoimenpiteiden tai eläinlääkärikäynnin yhteydessä.

LickiMat on kiitollinen käyttää, sillä jo pienellä määrällä herkkuja ja kaloreita se tarjoaa koiralle pitkäkestoista puuhaa. Nuoleminen tehostaa makuaistia, joten koira saa irti enemmän makua herkuistaan LickiMatin kautta. LickiMatissa voidaan käyttää monia terveellisiä herkkuja ja jopa pakastaa pitkäkestoisemman nuoleskeluhetken tarjoamiseksi.

Aktivointimaton nuoleminen auttaa vapauttamaan sylkeä, joka edistää koiran suun terveyttä. Koiran nuollessa maton kuviot auttavat myös puhdistamaan ruoanjäämiä ja bakteereita sen kielestä. Luonnonkumimatto pysyy hyvin paikoillaan koiran nuollessa.

– Valmistettu myrkyttömästä, elintarvikelaatuisesta TPR-luonnonkumista
– Koko 30,5 x 25,5 cm
– Soveltuu kaikille koirille (valvo koiraasi sen käyttäessä ensimmäisiä kertoja tuotetta ja kouluta tarvittaessa)
– Pakastuksen kestävä
– Mikroaaltouunin kestävä
– Käsinpesu
– Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä, silikonia tai phalaatteja
– Valvo lemmikkiäsi ruokailun aikana, ettei se pureskele ja niele alustan paloja

Väri: Vaaleansininen
Koko: XL 30,5 x 25,5 cm

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Valmistaja

LICKIMAT

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja