Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

LICKIMAT AKTIVOINTIMATTO BUDDY TUFF

17,90 

Varastossa

Kuvaus

LickiMat Buddy 20 x 20 cm Aktivointimatossa on labyrinttikuvio ja se on erinomainen mm. pehmeän lihan tai kalan, säilykkeen tai muun muussattavan ruoan tarjoiluun. Annoksen koostamisessa vain mielikuvitus on rajana, joten pehmeän lihapohjan päälle voidaan ripotella vaikka koiran päivittäinen täysravintoannos. LickiMat Tuff -malleissa on kova pohja, jonka kehysten sisään varsinainen nuolumatto on kiinnitetty. Alustan pohjassa on erityiset kumitassut, jotka auttavat pitämään alustan paikoillaan liukkaalla lattialla. Lisähaastetta ja pitkäkestoisuutta herkutteluun saadaan, kun alusta täytteineen pakastetaan ennen tarjoilua.

LickiMat Aktivointialustan käyttö auttaa rauhoittamaan koiraa ja laskee sterssitasoja haastavissa tilanteissa. Mattoa voidaan käyttää esim. hoitotoimenpiteiden yhteydessä tai ukkosella ja ilotulituksen aikana. Maton kanssa puuhastelu on koiralle myös mielekästä ajanvietettä ja aktivointia. Nuoleminen auttaa vapauttamaan endorfiineja, mielihyvän hormoneja, jotka tyynnyttävät koiraa ja saavat sen olon mukavaksi. Lisäksi nuoleminen lisää koiran syljentuotantoa, joka auttaa tukemaan hampaiden, ikenien ja suun terveyttä. Mattoa nuollessa nystyrät poistavat bakteereita koiran kielestä, joka auttaa ylläpitämään raikkaampaa hengitystä.

Aktivointimaton kanssa riittää pienikin määrä herkkua luomaan pitkäkestoisen herkuttelu- ja touhutuokion. Nuoleminen auttaa tehostamaan koiran makuaistia, joten LickiMatin päältä herkkunsa lipova koira saa suuremman makunautinnon rentouttavan ajankulun lisäksi.

LickiMat-alustat voidaan pestä helposti käsin.

– Valmistettu myrkyttömistä, elintarvikelaatuisista TPR-kumista ja polypropyleenista (pohja)
– Koko 20 x 20 cm
– Soveltuu kaikille koirille
– Pakastettava
– Mikroaaltouunin kestävä
– Käsinpesu suositeltava
– Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä, silikonia eikä phalaatteja
– Valvo lemmikkiäsi ruokailun aikana, ettei se pureskele ja niele alustan paloja

Väri: Vihreä
Koko: 20 x 20 cm

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Valmistaja

LICKIMAT

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja