Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

KOIRAN TURVAVYÖVALJAS

6,90 12,90 

Kuvaus

Trixie Turvavyövaljaissa koira matkustaa turvallisesti auton istuimella. Pakkaus sisältää säädettävät turvavyövaljaat sekä kytköksen, jonka toinen pää kiinnitetään valjaisiin ja toinen turvavyön lukkoon.

Turvavöiden materiaali on kevyttä ja kestävää, litteää nylonia. Leveämpi, topattu ja mukautuva rintakaistale on päällystetty miellyttävän pehmeällä kankaalla, joka ei hankaa lyhytturkkisenkaan koiran ihoa. Valjaiden kaulan- ja rinnanympärys on rajattomasti säädettävä parhaan istuvuuden saavuttamiseksi. Myös turvavyökytköksen pituus on säädettävä. Kytköksen koiranpuoleisessa päässä on kirkas pistoolilukko, joka kiinnitetään valjaiden selkäpuolella sijaitsevaan metalliseen kiinnityslenkkiin.

Turvavyövaljas soveltuu myös taluttamiseen, mikä helpottaa taukojen pitämistä matkan aikana.

Varmista ja vertaa ennen kytkemistä voidaanko turvavyökytköstä käyttää autossasi. Salpa ei ole yhteensopiva seuraavien automerkkien turvavyön lukkoon: Volvo, Ford. Kytkös voi jäädä jumiin sille sopimattomaan turvavyön lukkoon.

Valitse sopiva koko mittaamalla koiran rinnanympärys etujalkojen takaa (katso ohjekuva tuotteen kuvista).

Eri kokoisissa valjaissa turvavyökytköksen pituus ja leveys on sopeutettu valjaan kokoon: mitä isompi koko, sitä leveämpi ja pidempi kytkös.

Väri: Musta

Koot:

Koko Koiran rinnanympärys etujalkojen takaa Valjaiden hihnojen leveys (poislukien rintakaistale)
XS 20-50 cm 15 mm
S 30-60 cm 20 mm
M 50-70 cm 25 mm
L 70-90 cm 25 mm

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

TRIXIE

KOKO

XS, S, M, L

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja