Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

JÄMPTI PRO MAXI KUUMASINKITTY KOIRATARHA (KORKEUS 220 CM)

Ale!

1 061,10 1 439,10 

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti Pro MAXI Kuumasinkityistä verkkoelementeistä.

Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä sekä kaksi kiinnikettä / elementti.

Koiratarhapakettien kohdalla toimitusaika ja saatavuus kannattaa ennen tilausta varmistaa sähköpostitse info@koiranurkka.fi tai soittamalla puh. 040025033 Koiratarhojen toimituskulu on 69,00 Jos samaan tilaukseen liitetään muita tuotteita, niiden toimituskulut veloitetaan erikseen.

Kuvaus

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti Pro MAXI Kuumasinkityistä verkkoelementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä sekä kaksi kiinnikettä / elementti.

Korkeampi tarha
220 cm korkea MAXI-tarha sopii erityisesti alueille, joilla on paljon lunta talvella. Lumipohjan noustessa tarhan seinäkorkeus pysyy vielä riittävänä. Koira ei pääse karkaamaan ja toisaalta tarhan ulkopuolella liikkuvien petojen on vaikea päästä tarhaan.

Jämpti Pro Kuumasinkityt koiratarhat
Jämpti Pro Kuumasinkityt koiratarhat on tarkoitettu raskaaseen käyttöön. Kuumasinkitys suojaa tarhaa ruostumiselta vuosiksi eteenpäin. Verkon jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehikkoon ja toisiin lankoihin. Kestävyytensä ja konstailemattomuutensa ansiosta kuumasinkityt tarhat ovat ammattilaisten ja metsämiesten suosiossa.

Tarha on helppo koota, pystyttämiseen tarvitaan vain lenkkiavainta. Tarhapakettia voidaan laajentaa lisäelementeillä. Tarhan perustamispaikalle ei ole suuria vaatimuksia, sillä tarhan voi rakentaa epätasaiseen maastoon. Kiinnikkeiden kiinnityskohdat ovat vapaasti valittavissa. Elementin kehikon pyöröputken ansiosta tarhasta voidaan tehdä minkä muotoinen tahansa.

Tarhan ovi aukeaa sekä ulos- että sisäänpäin. Ovessa on luotettavat ja helppokäyttöiset lukot (2 kpl), jotka voidaan sulkea yhdellä kädellä tarhan ulko- ja sisäpuolelta.

Paljon lisävarusteita
Jämpti-tarhoihin on saatavilla kattavasti lisävarusteita.
Tekniset tiedot:
– Peruselementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm
– Ovielementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm
– Oven koko: 60 x 185 cm
– Oven alla oleva kynnys: 25 cm
– Kehysputken halkaisija: 32 mm
– Verkon materiaalivahvuus: 4 mm. Ohuempi verkkolanka voi aiheuttaa verkon venymisen ja löystymisen koiran esimerkiksi hyppiessä sitä vasten.
– Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm
Huom! Yksi kiinnike tuo elementtien väliin 3 cm lisää leveyttä.

Takuu
Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta.

*Ellei tuotteella toisin mainita. Tarha- ja koppituotteiden toimitukset normaalisti 2-5 arkipäivää.

Lisätiedot

Valmistaja

JÄMPTI

KOKO

4 x 4 m (1+7 elementtiä), 6 x 4 m (1+9 elementtiä), 6 x 6 m (1+11 elementtiä)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja