Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

JÄMPTI MEDI KUUMASINKITTY KALTERITARHA KOIRALLE (KORKEUS 175 CM)

1 085,00 1 535,00 

Kuvaus

Jämpti Kuumasinkityt kalteritarhat
Kuumasinkitty kalteritarha on kestävä ja kovaan käyttöön tarkoitettu. Kiipeilyn estämiseksi elementin seinämä koostuu kaltereista verkon sijaan. Kalteritarhaa voidaan siis suositella erityisesti kiipeilyyn taipuvaisille koirille. Kalteri vähentää myös riskiä jäädä hampaista tai tassusta kiinni tarhan seinään. Tarhan nurkat asennetaan 90° kulmaan, joka mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen tarhan rakentamisen. Ovielementin ovi aukeaa tarhan sisään päin, kääntösalpalukko on suljettavissa tarhan sisä- ja ulkopuolelta. Oviaukon ylä- ja alakulmissa on tukevat stopparit lieventämässä oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.

Jämpti Kuumasinkitty Kalteritarha on erittäin yksinkertainen ja nopea pystyttää. Elementit liitetään toisiinsa pulteilla (reijät ovat valmiina elementtien neliökehysputkessa). Tarhaan on saatavana erikseen lisää perus- ja ovielementtejä.

Lisävarusteet
Jämpti Kuumasinkittyihin kalteritarhoihin on saatavilla lisävarusteita, kuten kulmatuet, U-malliset lisäkiinnikkeet, alikaivuueste sekä tarhan sisä- ja ulkopuolelle asentuvia kuppitelineitä. Huom! Kuvien kulmatuet ja U-kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen vaan ovat saatavina erikseen.
Tekniset tiedot:
– Peruselementti: Leveys 200 x korkeus 175 cm
– Ovielementti: Leveys 200 x korkeus 175 cm
– Oven koko: 60 x 140 cm
– Oven alla oleva kynnys: 25 cm
– Elementin kehä: 25 x 25 mm putkea
– Kalterit: Vahvuus 1,6 cm, kalterien väli 8,1 cm (ovessa kalterien väli n. 9 cm) – 99,5 cm:n korkeudella on poikkipuu, joka on n. 8 mm vahva metallitanko.

Takuu
Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta.

*Ellei tuotteella toisin mainita. Tarha- ja koppituotteiden toimitukset normaalisti 2-5 arkipäivää.

Lisätiedot

Valmistaja

JÄMPTI

KOKO

4 x 4 m (1+7 elementtiä), 6 x 4 m (1+9 elementtiä), 6 x 6 m (1+11 elementtiä)

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja