Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Bungee leash – vetonaru

47,90 53,90 

Non-Stop dogwear Bungee Leash – vetonaru on alunperin kehitetty koirahiihdon ja koirajuoksun parhaiden urheilijoiden tarpeisiin. Erinomainen valinta kaikille aktiivisille koiranomistajille. Bungee Leash vetonaru sopii erittäin hyvin myös talutushihnaksi jokapäiväiseen käyttöön.

Non-Stop Dogwear tuotteet tilattavissa myös tilaustuotteena. Non-Stop Tilaustuotteet, lähetetään normaalisti 4-30 arkipäivän kuluessa.

Kuvaus

Bungee Leash – vetonaru on alunperin kehitetty koirahiihdon ja koirajuoksun parhaiden urheilijoiden tarpeisiin.
Se on kuitenkin erinomainen valinta kaikille aktiivisille koiranomistajille. Bungee Leash vähentää sekä sinuun että koiraan kohdistuvaa rasitusta.
Tämän erittäin elastisen vetonarun jousto-ominaisuudet ja laatu ovat vertaansa vailla, siksi voit nähdä useiden urheilijoiden käyttävän sitä koirajuoksu-, koirahiihto- ja pyöräilyluokissa. Sen ydin on kudottu erittäin lujasta kumista ja suojattu kestävällä polyesterikerroksella.
Siinä on Non-stop Dogwear Twistlock -sulkurengas, joka on paras vaihtoehto. Lukko lukittuu itsestään, jotta voit olla varma, että koirasi ei pääse vapaaksi. Lukko pyörii kääntölavalla, joten vetonaru ei pääse kiertymään.
Bungee Leash vetonaru sopii erittäin hyvin myös talutushihnaksi jokapäiväiseen käyttöön.

Bungee Leash vetonarua on saatavana kahden mittaisena. Kahden metrin narulla on helppo hallita koiraa ja se onkin ihanteellinen retkille ja juoksemiseen. Koirahiihtoon ja koirapyöräilyyn kannattaa valita 2,8 metrin vetonaru, joka pitää koiran turvallisella etäisyydellä suksista tai pyörästä.

Koko 200 cm 280 cm
Pituus, venyttämättä 115 cm 165 cm
Pituus venytettynä 200 cm 280 cm
Paino 122 g 153 g

Non-Stop Dogwear tuotteet tilattavissa myös tilaustuotteena. Non-Stop Tilaustuotteet, lähetetään normaalisti 4-30 arkipäivän kuluessa. Ilmoitamme asiakkaalle jos toimitus viivästyy.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

Non-Stop Dogwear

KOKO

2.8 m, 2 m

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja