Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

BOOST Lihaisa treenimakkara KANA 400g

4,50 
11,25 /kg

95% lihaa sisältävä terveellinen ja luonnollinen makkara
BOOST koiranmakkarat sisältävät ihmisravinnoksi kelpaavaa eurooppalaista lihaa. Monikäyttöinen makkara on helposti pilkottavissa namipaloiksi, sen koostumus on tiivis, ei hajoa eikä tahmaa namipussissa. Makkaraa voi käyttää kuivaruuan lisänä tai korvata raakaruokaa ravintonaan syövän kissan tai koiran ruoka-annos.

Varastossa

Kuvaus

BOOST Lihaisa treenimakkara KANA 400g

95% lihaa sisältävä terveellinen ja luonnollinen makkara
BOOST koiranmakkarat sisältävät ihmisravinnoksi kelpaavaa eurooppalaista lihaa. Monikäyttöinen makkara on helposti pilkottavissa namipaloiksi, sen koostumus on tiivis, ei hajoa eikä tahmaa namipussissa. Makkaraa voi käyttää kuivaruuan lisänä tai korvata raakaruokaa ravintonaan syövän kissan tai koiran ruoka-annos. BOOST sisältää lihan lisäksi 1,5% perunatärkkelystä ja 1,5% merilevää, minkä on todettu vähentävän plakkibakteeria. A,D ja E-vitamiinia on lisätty. Ei säilöntäaineita, väriaineita, eikä lisättyä nestettä.

BOOST säilyy avaamattomana huoneen lämmössä 24 kuukautta ja avattuna jääkaapissa noin 3 vrk. Makkaran voin myös pakastaa. Lihaisa maku houkuttelee koiria.

Valmistusmaa Belgia

Analyysi

Raakaproteiini 12,5 %

Raakarasva 12,8%

Hehkutusjäännös 5,3%

Kuitu 1,8

Kosteus 61,7%

Huom! Uusi lihaisampi koostumus

Lisätiedot

Paino 0,42 kg (kilogramma)
Valmistaja

BOOST

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja