Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

BOOST Lihaisa treenimakkara KANI 400g

7,00 

Varastossa

Kuvaus

BOOST Lihaisa treenimakkara KANI 400g

BOOST makkarat sisältävät 94 % ihmisravinnoksi kelpaavaa eurooppalaista lihaa. Monikäyttöinen makkara on helposti pilkottavissa juuri halutun kokoisiksi namipaloiksi. BOOST lemmikin lihamakkara on koostumukseltaan tiivis, ei hajoa eikä tahmaa namipussissa.

Makkaraa voi käyttää myös kuivaruuan lisänä tai korvata raakaruokaa ravintonaan syövän kissan tai koiran ruoka-annos. Sopii erinomaisesti myös allergisille lemmikeille. Makkaran lihaisa tuoksu houkuttelee koiria ja on siksi todella motivoiva valinta palkkionamiksi kaikenlaiseen koulutukseen ja harrastuksiin!

BOOST sisältää lihan lisäksi 4 % riisitärkkelystä ja 2 % merilevää. Makkaroihin on lisätty A-,D- ja E-vitamiineja. Ei säilöntäaineita, väriaineita eikä lisättyä nestettä.
BOOST Lihaisa treenimakkara KANI 800g

BOOST säilyy avaamattomana huoneen lämmössä 12 kuukautta ja avattuna jääkaapissa noin 3 vuorokautta. Makkaran voi myös pakastaa. Pilko makkara sopivan kokoisiksi paloiksi, annostele pusseihin yhtä treenikertaa vastaava määrä ja pakasta pussi. Pilkottu tuote sulaa nopeasti, joten saat näppärästi napattua pakkasesta namit käyttöön.

Valmistusmaa Belgia.

Analyysi
Kani 94 %
Riisitärkkelys 4 %
Merilevä 2 %
A,D,E vitamiini
Raakaproteiini 17,3 %
Raakarasva 10,7 %
Hehkutusjäännös 2,7 %
Kosteus 64,2 %
Kuitu 0,9 %

Lisätiedot

Paino 0,42 kg (kilogramma)
Valmistaja

BOOST

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja