Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

Boogie Koiran talutusvyö ja joustotalutin, 130 cm

29,90 

Varastossa

Kuvaus

Aktiivisen liikunnan harrastaminen käy helposti talutusvyön kanssa, sillä sen ansiosta omistajan kädet jäävät vapaaksi esimerkiksi koiran palkitsemiseen, hiihtämiseen sekä sauvakävelyyn. Talutusvyön kanssa ovien avaaminen, puhelimeen vastaaminen ja kahden koiran taluttaminen samaan aikaan on vaivatonta.

Lenkkeilyvyö on valmistettu leveästä nylonista ja se kiinnitetään vyötärölle muovisella pistolukolla. Setin joustotaluttimen lisäksi vyössä voidaan käyttää mitä tahansa kaksilukkoista talutinta (kiinnityslukko molemmissa päissä). Taluttimen lukko kiinnitetään vyön D-metallilenkkiin.
Neonvihreät ja heijastavat yksityiskohdat lisäävät turvallisuutta omalta osaltaan hämärän aikaan. Puhelinta varten vyössä on vetoketjullinen tasku, jonka sisäpuolelta löytyy erillinen lokero avaimille sekä silikoninen läpivienti kuulokkeille.
Ergonominen talutusvyö vähentää lihas- ja hartiajännitystä, kun koiran vedosta syntyvä paine kohdistuu alemmas ja joustovyö vaimentaa repivät liikkeet.

Vyö:
– Maksimipituus 130 cm
– Säädettävissä käyttäjälle sopivaksi
– Yhteensopiva minkä tahansa kaksilukkoisen taluttimen kanssa

Joustotalutin:
– Pituus 120 cm
– Koiran paino n. 30 kg (Huom! Painoarvio suuntaa antava. Koiran hihnakäytös vaikuttaa taluttimen kestävyyteen)
– Pistoolilukot

Lisätiedot

Paino 1 kg (kilogramma)
Valmistaja

Boogie

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja