Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

BOOGIE KOIRAN SUIHKUALLAS 100 cm

22,90 

Varastossa

Kuvaus

Vedestä nauttivan koiran lempilelu kesällä on Boogie Suihkuallas! Pirskahteleva, viileä vesi virkistää helteisenä päivänä ja antaa vauhtia kuumuudessa nuutuneelle koiralle. Altaan reunasta suihkuava vesi houkuttelee pyydystämään raikasta vettä kitaan. Altaan keskiöön kertyy vettä, jossa on mukava huljutella tassuja – tai vaikka koko massua! Roiskuva vesi saattaa aiheuttaa myös hepulin, jolloin näyttävät syöksyt altaaseen eivät ole harvinaisuus! Emme kiellä, etteivätkö lapsetkin voisi ihastua tähän kesän hittituotteeseen…

Muovinen suihkuallas on heti käyttövalmis. Se levitetään mahdollisimman sileälle ja tasaiselle alustalle, esim. nurmikolle. Tarkista, ettei altaan alle jää teräviä tai karkeita elementtejä, esim. kiviä, käpyjä tai tikkuja. Altaassa on liitäntä puutarhaletkulle, johon se kytketään. Vesi täyttää ensin altaan reunuksen ja alkaa vähitellen suihkuta reunuksen rei’istä ylöspäin täyttäen altaan keskiön vedellä muodostaen matalan kahluualtaan. Toimiakseen altaan on oltava kiinni puutarhaletkussa.

Altaan valmistusmateriaali on kestävää ja luistamatonta, mikä parantaa turvallisuutta altaalla leikittäessä. Altaan materiaali on kestävää, muttei täysin rikkoutumatonta. Siksi suosittelemme pitämään allasta käyttävän koiran kynnet lyhyinä, etenkin jos kyseessä on kookas tai hyvin villi, vedestä innostuva kaveri. Suihkun korkeus määräytyy letkusta tulevan veden paineen mukaan.

Tyhjennä allas ja reunus vedestä käytön jälkeen ja anna kuivua hyvin ennen taittelua. Valvo lemmikkiä sen leikkiessä altaassa.

Koko:
Halkaisija 100 cm

Lisätiedot

Paino 0,55 kg (kilogramma)
Valmistaja

BOOGIE