Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

ALUWAY PLUS AUTOHÄKKI, KAKSIOSAINEN

399,00 449,00 

Matkahuollon lähellä-toimitustapa on ilmainen yli 69 euron tilauksiin. Kotiintoimitus on ilmainen yli 119 euron tilauksiin. Matkahuollon lähellä-pisteet eivät ota vastaan yli 150cm pitkiä tuotteita, jotka toimitetaan matkahuollon lähimpään terminaaliin tai kotiin. Painavat tilaukset: Yli 30kg ylittävät tilaukset toimitetaan Matkahuollon tai Postin kotiinkuljetuksella. Yli 60kg tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Kiitolinjalla suoraan asiakkaan toimitusosoitteeseen. Matkahuollon lähellä-pisteet eivät ota vastaan yli 150cm pitkiä tuotteita, jotka toimitetaan matkahuollon lähimpään terminaaliin tai kotiin. Tukkurin varastosta suoraan toimitettavat tuotteet toimittaa pääsääntöisesti posti. Toimitusaika Huomioithan, että 15.2 alkava kuorma-autoalan lakko saattaa vaikuttaa toimitusaikoihin ! Tilaukset pyritään toimittamaan normaalisti 1-4 arkipäivässä, joidenkin tilaustuotteiden toimitusaika voi olla pidempi. Tilaustuotteet, joilla on poikkeuksellisen pitkä toimitusaika on mainittu tuotekortin tuotetiedoissa. Arkipäiviin ei lueta viikonloppuja eikä arkipyhiä. Toimitusaika riippuu myös kuljetusliikkeiden toiminnan sujuvuudesta. Emme vastaa viivästyneen toimituksen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Pidätämme oikeuden toimitustavan muutokseen. Jos haluamaasi tuotetta ei löydy varastosta tai tilaustuotteiden valikoimasta, voit ottaa yhteyttä info@koiranurkka.fi tai 0400 250333, niin etsitään ratkaisu.

Kuvaus

Tukeva ja vahva Aluway Plus Kaksiosainen autohäkki on satsaus koiran matkustusturvallisuuteen. Luotettava ja vakaa häkki on paras ja turvallisin paikka koiran kuljettamiseen autossa. Onnettomuustilanteessa vankka ja kestävä häkki antaa koiralle suojaa ja napakasti lukittuvat ovet minimoivat karkuun pääsemisen riskin pelastustoimien aikana. Aluway Plus -autohäkit ovat paitsi turvallisia, myös käyttömukavuudeltaan ensiluokkaisia ja ulkonäöltään tyylikkään viimeisteltyjä.

Häkkien ovet aukeavat pyöreää kahvaa kääntämällä. Ovet ovat lukittavissa avaimella, joita toimitetaan kaksi / häkki. Häkin ovien ollessa lukossa auton takaluukku voidaan jättää auki esim. kesäkuumalla. Valikoimassa on kaksiosaisten häkkien lisäksi myös runsaasti eri kokoisia yksiosaisia häkkejä eri automalleihin. Aluway Plus Kaksiosainen autohäkki voidaan tarvittaessa muuntaa yksiosaiseksi poistamalla häkit erottava väliseinä.

Häkissä on pyöristetyt kulmat ja se seisoo pyöreiden muovijalkojen päällä irti lattiasta.

Aluway Plus -autoiluhäkkien runko ja ovi ovat vahvaa alumiiniputkea ja seinä-, katto- ja pohjalevyt 0,7 cm vahvaa aluplast-komposiittia. Aluplast on materiaalina kestävä eikä ime itseensä kosteutta.

Helposti koottava häkki toimitetaan osissa kuvallisen kokoamisohjeen kera. Kokoamisohjeet näet myös tuotteen kuvista.

Tekniset tiedot:
– Seinä-, pohja ja kattolevy 7 mm vahvaa aluplast-komposiittia
– Oven kalterit 1,8 cm paksua alumiiniputkea
– Runko ja seinien yläosan kalterit 3,0 cm paksua alumiiniputkea
– Kalteriväli ovissa max. 4,8 cm
– Kalteriväli seinien yläosassa max. 5,0 cm
– Lattiasta oven alareunaan 5,0 cm
– Avainlukolliset ovet, toimitukseen sisältyy kaksi taitettavaa avainta
– Toimitus sisältää kaiken tarvittavan häkin kokoamiseen

Mitat:

Annetut mitat ovat häkkien ulkomittoja.
Koko Pohjan pit. x lev. x kork. Katon pit. x lev. Paino
M 83,5 x 96,5 x 68,6 cm 45 x 93,5 cm 27 kg
L 93,5 x 96,5 x 68,6 cm 55 x 93,5 cm 29,5 kg

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Valmistaja

ALUWAY

KOKO

M, L

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja