Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

RIVERWOOD LAMPAANKORVAT KOIRILLE

6,90 

Varastossa

Kuvaus

Riverwood Lampaankorvat ovat luonnollinen herkku 100 % lampaasta. Koirille on tärkeää saada pureskeltavaa säännöllisesti. Pureskelu ja kaluaminen ovat koirille luontaista toimintaa ja lisäksi se auttaa puhdistamaan hampaita ja tukemaan normaalia ienten terveyttä. Rapeat, kuivatut Riverwood Lampaankorvat ovat erittäin maistuvia ja tarjoavat koiralle hauskaa aktiviteettia päivittäin.

Eläinvalkuiaisen lähteenä lammas on yleensä hyvin siedetty ja soveltuu siten myös monille yliherkkyyksistä kärsiville koirille.

Riverwood Butcher -herkkusarjan luonnolliset, kuivatut tuotteet valmistetaan perinteisiä lihankäsittely- ja kuivatustapoja noudattaen. Tuotteet pakataan hygieenisesti uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka auttaa säilyttämään niiden alkuperäisen koostumuksen, tuoksun ja maun.

Tarjoa herkkuja koiralle täysipainoisen ravinnon lisänä. Emme suosittele tuotetta alle 4 kuukauden ikäisille koiranpennuille.

Koostumus: Lammas 100%.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 57,81 %, raakarasva 31,0 %, kosteus 7,8 %, raakatuhka 3,1 %.

Pakkaus: 100 g

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)
Valmistaja

RIVERWOOD

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja