Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 60 euron tilauksille

REPELTEC -PUNKKIHUIVI, TUUBIMALLI

11,90 

Kuvaus

Erittäin suosittu, tyylikäs Best Friend Repeltec tuubihuivi punkkien torjuntaan! Repeltec punkkihuivi on tehokas, hypoallergeeninen, hajuton ja myrkytön lisäsuoja hyönteisiä vastaan. Kolme ihanaa värivaihtoehoa: Turkoosi, Koralli, Beige !
Joustava materiaali on miellytttävä pukea ja käyttää.

Tehokkaasti punkit, hyttyset, sääsket ja kirput loitolla pitävä Repeltec -punkkihuivi on tyylikäs lisä lemmikkikodin ulkoiluvarusteisiin. Hypoallergeenisesta, hajuttomasta ja myrkyttömästä huivista hyötyy koko perhe: Huivia voivat käyttää sekä kissat että koirat, mutta myös omistaja voi pujottaa huivin päähänsä suunnatessaan kohti marjapensaita. Koiralla huivi suojaa kaulaa ja rintaa, eli aluetta johon punkit useimmiten kiinnittyvät.

Eläin- ja ympäristöystävällinen punkkihuivi ei vahingoita vesieliöitä tai kesäniityn mönkijöitä, vaan pitää ne loitolla hyönteisen aisteilla epämiellyttäväksi tulkittavalla hajullaan – ihmisen nenään huivi ei tuoksu miltään!

Repeltec -teknologian avulla hyönteisiä karkottava aine on voitu kiinnittää tuotteen kuituihin niin, ettei sen teho heikkene käytössä tai pesussa. Vaikuttavana aineena toimii Saksalaisen lääkeyhdistys Merckin 70-luvulla kehittämä synteettinen aminohappo IR3535®, joka on ollut markkinoilla yli 30 vuotta ja testattu tarkoin.

Lemmikille turvallinen ja ympäristöystävällinen huivi on ehdoton varuste kesäretkille!

Koko: 25 x 48 cm
Materiaali: 100% Polyesteri,
Vaihtoehdot: Turkoosi, Koralli, Beige

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Valmistaja

Best Friend

VÄRI

Beige, Koralli, Turkoosi

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja