Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

PALA Treats Ankka 100g

Ale!

Alkuperäinen hinta oli: 7,50 €.Nykyinen hinta on: 6,38 €.
63,80 /kg

Varastossa

Kuvaus

PALA Treats Ankka 100g

Ilmakuivattua kalkkunaa paloina. Todella maistuva herkku palkaksi treeneihin ja kaikkeen herkutteluun. Vain yksi proteiinin lähde: Ankka

Energiapitoinen herkku, täynnä vähärasvaisia proteiineja, B-vitamiinia niasiinia (B3), folaattia (B9), rautaa, sinkkiä, seleeniä, aminohappoja ja tyydyttymättömiä rasvoja.

Pala Petfoods valitsee korkealaatuiset ainesosat käsin niiden ravintoarvojen ja toimivuuden perusteella, minkä jälkeen ne ilmakuivataan pienissä erissä alhaisissa lämpötiloissa, jolloin saadaan tämä – 100 % luonnollinen ja maistuva herkku, jolla on erittäin korkea ravintoarvo.

Ainekset
Ilmakuivattua ankkaa

Koostumus
Raakaproteiini 42,8 %
Raakarasva 35,7 %
Kosteus 12 %
Tuhka 8,8 %
Hiilihydraatit 0,7%
kcal ME/Kg 4952

Säilytys
Tuotteet säilyvät parhaiten huoneenlämmössä. Säilyy 2 viikkoa pussin avaamisesta. Jääkaappi voi kuivattaa tuotetta eikä pakastaminen pidennä tuotteen säilyvyyttä.

Tässä on Pala – uusi määritelmä koiranruoalle
Raakaa, mutta ei kosteata tai pakastettua. Ilmakuivattua, mutta ei kypsennettyä. Vatsaystävällistä ja hyvin imeytyvää. Eli kaikkea mitä koira tarvitsee.

Nerokas ja turvallinen ilmakuivaus vie kosteutta aineksista säilyttäen silti vitamiinit ja proteiinit. Kuivausprosessi vie noin 24 tuntia matalassa lämpötilassa. Tämä tekee Palasta sopivan kuivaa käsitellä ja mahdollistaa säilyttämisen huoneenlämmössä. Pala on syöttövalmista, sitä ei tarvitse pakastaa tai säilyttää jääkaapissa.

Pala on suomalainen brändi kansainvälisillä juurilla. Pala tekee itse tuotteet omassa keittiössään Virossa. Reseptit kehitetään yhteistyössä DogRisk-tutkimusryhmän kanssa. DogRisk on riippumaton koirien ravintoa ja terveyttä tutkiva tutkimusryhmä Helsingin yliopistossa. Pala tekee myös yhteistyötä Tallinnan teknillisen yliopiston kanssa. Näin pysytään ajan tasalla ruoan valmistamiseen ja säilömiseen liittyvien asioiden kanssa.

Ilmastonmuutokseen on puututtava nyt
Pala tekee yhteistyötä yrityksen nimeltä Compensate kanssa. Compensate on helsinkiläinen voittoa tavoittelematon yritys, jonka tavoitteena on vähentää hiilidioksidia ilmakehässä.

Compensate auttaa Palaa laskemaan yrityksen hiilijalanjäljen ja kompensoimaan sen sijoittamalla hiilensidonta projekteihin.

Näin Pala Petfoods vähentää päästöjä
”Emme vain kompensoi hiilijalanjälkeämme, pyrimme jatkuvasti myös pienentämään sitä mm. näillä toimilla: ostamme paikallisesti tuotettuja ainesosia, käytämme hiilineutraaleja pakkauksia, valitsemme aurinkoenergian laitoksissamme aina kun mahdollista ja valitsemme tuotteita niiltä yhteistyökumppaneilta, jotka jakavat arvomme ympäristön suhteen.”

Vaikutus asiakkaalle
”Kestävä kehitys ja ilmastotoimet ovat osa strategiaamme ja olemme valmiita maksamaan siitä, että asiakas saa hiilineutraalin tuotteen. Ostamalla tuotettamme sekä kertomalla meistä muille sinäkin olet mukana muuttamassa maailmaa ja yrityskulttuuria ympäristöystävällisemmäksi.”

Raaka-aineiden alkuperä
Eläinperäiset raaka-aineet
kana: Suomi ja Liettua, nauta: Suomi, Viro ja Liettua, lammas: Islanti, jänis: Espanja, lohi: Norja, silli: Norja

Kasvikset
Kaali ja porkkana: Viro, punajuuri: Latvia. Kaikki kasvikset tulevat EU:sta tuoreina samoilta toimittajilta, jotka toimittavat raaka-aineita ravintoloihin.

Lisätiedot

Paino 0,11 kg (kilogramma)
Valmistaja

PALA Petfood

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja