Koiranurkka

Palveleva ja asiantunteva kotimainen koiratarvikkeiden verkkokauppa  – ILMAINEN TOIMITUS  noutopisteisiin yli 79 euron tilauksiin.

BELLYLABS TIINEYSTESTI KOIRILLE

59,90 

Loppu varastosta.

Kuvaus

Suomessa valmistetulla Bellylabs -kotitestillä saat jo varhaisessa vaiheessa selville onko koirasi tiine. Pikatestiä voidaan käyttää myös erottamaan valeraskauden oireet varsinaisesta tiineydestä. Testi mittaa relaksiinihormonia, joka on luotettava koiran tiineyden biomarkkeri. Testi on helppo tehdä kotona ja tuloksia tarvitsee odottaa vain 10-15 minuuttia!

– 96% varmuus onko koira tiine*
– Helppo ottaa itse kotona
– Nopea testitulos
– Koiralle lähes huomaamaton
– Turvallinen
– Yksi eläinlääkärikäynti vähemmän
– Valmistettu Suomessa
*Kun ovulaatiosta kulunut 28 päivää näytteenottohetkellä.

Testin ottaminen
Käytä lansettia (kertakäyttöinen) koirasi huulen sisäpintaan ja kerää tipat pakkauksen mukana tulleeseen näytepuikkoon, kunnes se on tasaisen punainen eikä enää ime nestettä itseensä. Avaa uuttoputken suurempi korkki, lisää uute ja aseta näytepuikko putkeen. Pyöräytä näytepuikkoa 3-5 kertaa näytteen vapauttamiseksi ja katkaise se sitten putken reunaa vasten valmiiksi merkitystä kohdasta niin, että näytteenottopää jää uutoputkeen. Aseta uuttoputki pystyasentoon pakkauksessa olevaan koloon ja odota noin 60 sek. Avaa uuttoputken pienempi korkki ja purista pullosta kaksi tippaa näytekasetin näytekaivoon. Tarkista näyte 10 minuutin kuluttua.
Pakkaus sisältää ohjeen sekä kaikki näytteenottoon tarvittavat tarvikkeet. Käytä ainoastaan pakkauksen mukana tulleita tarvikkeita.

Lisätiedot

Valmistaja

BELLYLABS

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Lisää arvostelu
Tällä hetkellä emme hyväksy uusia arvosteluja