Vaisto Freeze-Dried Green 250g

Ale!

12,72 

Varastossa

Kuvaus

MUSH Vaisto Vihreä FREEZE-DRIED on pakastekuivattu versio Vaisto Vihreä -raakaruoasta: herkkävatsaisillekin aikuisille koirille suunniteltu täysravinto. Täydellinen matkaeväs koiralle, joka on tottunut syömään raakaruokaa: kuivaa, mutta raakaa!

Pakastekuivattu Mush Vaisto Vihreä -täysravinto aikuisille koirille sisältää Mush Vaisto -täysravinnoista vähiten luuta ja enemmän naudanmahaa, joten se sopii myös herkkävatsaisille koirille ja hitaalle ruoansulatukselle. Sisältää 6 % luuta ja 6 % maksaa.

Pakastekuivattu koiran raakaruoka on erittäin kätevä mm. reissussa ja vaelluksilla, kun pakastinta ei ole käytettävissä tai jos pakastettu raakaruoka on unohtunut ottaa ajoissa sulamaan. MUSH Vaisto Vihreä FREEZE-DRIED sisältää samat ravintoarvot kuin pakastettu MUSH Vaisto Vihreä.

Pakastekuivauksessa lihaa ei kypsennetä, minkä ansiosta ravintoarvot säilyvät erinomaisesti. Vitamiinit, entsyymit, proteiinit ja herkullinen maku säilyvät hellävaraisessa pakastekuivauksessa samalla, kun vettä poistetaan. Pakastekuivattu täysravinto on kevyttä kantaa ja se vie vähän tilaa.

Pakastekuivattu Mush Vaisto Vihreä sisältää kolme eri proteiininlähdettä: nautaa, sikaa ja kanaa, mikä takaa monipuolisen aminohappokoostumuksen. Täysravinto sisältää lihaa, sisäelimiä, luuta, vihanneksia ja öljyjä, jotka tukevat ruoansulatusta.

Käytä kostutettuna. Annostele kuppiin, lisää vettä ja odota viisi minuuttia. Kuivatun lihan kova koostumus ei muutu liotuksessa. Kuivana pakastekuivattuja paloja voi tarvittaessa murentaa, jos koira ei pysty pureskelemaan. 100 g pakastekuivattua raakaruokaa vastaa 300 g pakastettua raakaruokaa.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH