Murren Sikakasvis-mix 500 g

2,40 

Varastossa

Kuvaus

Sikakasvis-mix on runsaasti kasviksia sisältävä pehmeä lihaa ja kasviksia sisältävä raakapakasteateria. Sikakasvis-mixiä voi käyttää ateriana sellaisenaan tai yhdistellen muuhun ruokintaan, kuten kotiruokaan, kuivamuonaan tai antaa lisukkeena pureskeltavaksi lihaisia luita. Tämä ateria on raakaruokinnassa ns pehmeä ateria, joten Sikakasvis-mix voi olla avuksi, mikäli koirasi on saanut poikkeuksellisesti liikaa luuta ja vatsa on tämän seurauksena kovaa. Sikakasvis-mixin runsas neste- ja kuitumäärä auttaa suolistokuormaa pehmenemään ja liikkumaan helpommin.

Ja mikä tärkeintä; Murren Sikakasvis-mix on erinomaisen maistuva!

Murren Classic -ateriat ovat valmiita aterioita, jotka on suunniteltu erityisesti helpottamaan ruokintaa. Näiden avulla tarjoat koirallesi monipuolisia ja ravintorikkaita aterioita. Aterioita on aina tarkoitus antaa vaihtelevasti, jotta koirasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ravinnostaan. Moniin raakapakasteaterioihin on lisätty sekä luut, lihat, sisäelimet että kasvikset ja kasviöljyt, mikä tekee aterioista erityisen käteviä.

Ateria on osa kokonaisruokavaliota. Luuttomia lihakasvisaterioita tulisi olla 50–70 % lemmikkisi ruokavaliosta.
Pakkauksessa on ohjeita sopivan annostuksen löytämiseksi.
Käytä aterioita aina vaihdellen ja monipuolista ruokavaliota erilaisilla lisillä.
Aterioita voidaan käyttää myös lisukkeena kuivaruoan joukossa tai sitä voi lisätä esimerkiksi keitetyn puuron sekaan.
Murren Classic -aterioihin on lisätty tuotteesta riippuen rypsi- ja pellavansiemenöljyä tai camelinaöljyä.
Kaikki ateriat on suunniteltu mahdollisimman monipuolisiksi – kuitenkin allergiset koirat huomioon ottaen.
Murren Classic -aterioihin on lisätty vaihtelevasti luontaisia ravintorikkaita aineita, kuten merilevää, mustaherukkaa, variksen marjaa, puolukkaa, mustikkaa, nokkosta ja valkosipulia.

Koostumus

Sika (liha, -sydän, -luu ja -rusto (luumateriaali 1,5 %)), kasvikset (jäävuorisalaatti, kurkku), rypsiölyöljy, merilevä,pellavansiemenöljy, mustaherukka, sitruskuitu.

Ravintoaineet / 100 g

proteiini 10,29
rasva 10,83
tuhka 2,65
kosteus 72,18
Kalsium 1,06
fosfori 0,74
Energia 644 KJ / 154 Kcal

Annostus

Pieni koira 5-10 kg 125-350 g/vuorokausi
Keskikokoinen koira 15-20 kg 400-600 g/vuorokausi
Keskisuuri koira 25-30 kg 750-950 g/vuorokausi
Suuri koira 35- kg 1000-1200 g/vuorokausi
Ravinnon tarpeeseen vaikuttaa koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Annosteluohje on suuntaa antava. Ruoan määrää tulee lisätä tai vähentää koiran yksilöllisen tarpeen mukaan.

Voidaan käyttää sellaisenaan tai antaa lisäenergian lähteenä muun ruoan yhteydessä. Tämä on osa kokonaisruokavaliota. Suositellaan käytettäväksi vaihtelevasti muiden Murren Classic-aterioiden kanssa. Valmistuspäivä löytyy pakkauksesta. Tuote säilyy 18 kk valmistuspäivästä.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH