Hellä Freeze-Dryed Chicken 250g -30%

Ale!

12,53 

Varastossa

Kuvaus

MUSH HELLÄ Freeze-Dried Chicken on pakastekuivattu versio Hellä kana -raakaruoasta. Kuivaa, mutta raakaa – erinomainen reissueväs! Parasta ennen 11/23

Pakastekuivattu koiran raakaruoka on erittäin kätevä mm. matkalla, kun pakastin ei ole käytettävissä tai jos pakastettu raakaruoka on unohtunut ottaa ajoissa sulamaan. Mush Hellä on ruoansulatukselle hellävarainen täysravinto kaikille koirille.

Pakastekuivauksessa lihaa ei kypsennetä, minkä ansiosta ravintoarvot säilyvät erinomaisesti. Vitamiinit, entsyymit, proteiinit ja herkullinen maku säilyvät hellävaraisessa pakastekuivauksessa samalla, kun vettä poistetaan. Pakastekuivattu Mush Hellä on vähärasvainen täysravinto, joka sisältää fermentoituja kasviksia, runsaasti hyödyllisiä maitohappobakteereja, omega-3-rasvahappoja kala- ja oliiviöljystä sekä kalsiumia kananmunankuorista.

Käytä kostutettuna. Annostele kuppiin, lisää vettä ja odota viisi minuuttia. Koostumus ei muutu kostutettuna. 100 g pakastekuivattua raakaruokaa vastaa 300 g pakastettua raakaruokaa.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg (kilogramma)
Valmistaja

MUSH